17.01.2022 |
Territoris.cat

Alpicat posa en marxa una campanya de promoció del comerç local

La iniciativa Jo compro a Alpicat!, regalarà carretons de compra a aquells clients que completin un carnet i acumulin 120 euros en el mateix establiment

Jo compro a Alpicat interior
Presentació de la campanya aquest dimecres amb l'alcalde, Joan Gilart, i la regidora d'Economia i Dona, Mercè Gispert
Alpicat posa en marxa una campanya de promoció del comerç local

L’Ajuntament d’Alpicat ha posat en marxa la campanya Jo compro a Alpicat!, una iniciativa que té com a objectiu promocionar el comerç local i que aquest dimecres ha tingut el seu punt de partida simbòlic amb la presentació del projecte, a la que hi han assistit, entre d’altres, l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i la regidora de l’àrea d’Economia i Dona, Mercè Gispert.

La idea d’aquesta promoció endegada pel consistori vol incentivar les compres en els comerços del municipi, fidelitzar la clientela a l’establiment i donar un valor afegit al comerç de proximitat.

Per aquest motiu, s’han adquirit carretons per anar a comprar que estaran serigrafiats amb l’eslògan Jo compro a Alpicat! Es repartiran unitats d’aquests carretons per a cada establiment d’alimentació adherit al projecte, que són al voltant de quinze, juntament amb uns carnets, que cada botiga repartirà entre la seva clientela.

A tots aquells clients que acumulin 120 euros de compra en el mateix establiment, i que per tant completin el carnet, la botiga els regalarà un carretó, fins a exhaurir existències.

Jo compro a Alpicat!, suposa l’inici d’un pla d’activació del comerç local que es posa en marxa des de l’Ajuntament. En aquest sentit, la regidora d’Economia i Dona, Mercè Gispert, va encoratjar els alpicatins i alpicatines per tal de “conèixer les botigues del poble i saber què fan”, a la vegada que va precisar que s’emprendran “més accions per promocionar el comerç” i va deixar clar que “l’Ajuntament està obert a les propostes que puguin tenir els comerciants”.

Alpicat posa en marxa una campanya de promoció del comerç local
comentaris