Almenar inaugura al setembre el primer parc temàtic de la demarcació de Lleida

Dins el parc es podran dur a terme activitats en els diferents espais en els quals està dividit el parc: El llac dels bandolers, el camí del Bosc, El camí de la Felicitat i El camí de la Vida, entre d'altres
Imatge del Parc Màgic d'Almenar
photo_camera Imatge del Parc Màgic d'Almenar

L'Ajuntament d'Almenar té previst inaugurar el pròxim 5 de setembre el primer parc temàtic de la demarcació de Lleida, es tracta d'una superfície de 2.200 metres quadrats en la que s'han habilitat diferents zones ambientades en la fantasia, i destinats al públic familiar. El públic podrà dur a terme un recorregut en el qual anirà descobrint els personatges fantàstics de contes i llegendes, fades, follets, nans, el Patufet o la rateta presumida.

L'alcaldessa d'Almenar Teresa Malla visita el parcEl consistori ha desplegat un projecte compromès amb el medi ambient, que utilitza recursos naturals, recupera plantes autòctones i permet gaudir de la natura en tota la seva plenitud: ocells, flors, color, olor, tranquil·litat. Dins el parc es podran dur a terme activitats en els diferents espais en els quals està dividit el parc: El llac dels bandolers, el camí del Bosc, El camí de la Felicitat i El camí de la Vida, entre d'altres.

L'alcaldessa d'Almenar, Teresa Malla ha explicat que es tracta un parc diferent dels que tenim; pensat per un públic familiar, que vulgui passar una bona estona i descobrir la natura, la història local i les plantes autòctones. un lloc per deixar-se seduir per la natura, però també de descobriment i aprenentatge, de trobada i d'oci; tot promovent l'ús respectuós i sostenible del Parc i preservant els seus valors naturals. Però a la vegada també és un lloc de diversió on els més petits podran jugar en els diferents espais temàtics com la zona de les bruixes, de les fades i follets, de l'arbre dels xumets i desitjos, de l'arbre del xop Llangosto, de la casa del Ratolinet Pérez, de la Rateta Presumida i de la casa d'en Patufet.

Comentaris