30.11.2021 |
Territoris.cat

Almenar inaugura al setembre el primer parc temàtic de la demarcació de Lleida

Dins el parc es podran dur a terme activitats en els diferents espais en els quals està dividit el parc: El llac dels bandolers, el camí del Bosc, El camí de la Felicitat i El camí de la Vida, entre d'altres
Imatge del Parc Màgic d'Almenar
Imatge del Parc Màgic d'Almenar
Almenar inaugura al setembre el primer parc temàtic de la demarcació de Lleida

L'Ajuntament d'Almenar té previst inaugurar el pròxim 5 de setembre el primer parc temàtic de la demarcació de Lleida, es tracta d'una superfície de 2.200 metres quadrats en la que s'han habilitat diferents zones ambientades en la fantasia, i destinats al públic familiar. El públic podrà dur a terme un recorregut en el qual anirà descobrint els personatges fantàstics de contes i llegendes, fades, follets, nans, el Patufet o la rateta presumida.

L'alcaldessa d'Almenar Teresa Malla visita el parcEl consistori ha desplegat un projecte compromès amb el medi ambient, que utilitza recursos naturals, recupera plantes autòctones i permet gaudir de la natura en tota la seva plenitud: ocells, flors, color, olor, tranquil·litat. Dins el parc es podran dur a terme activitats en els diferents espais en els quals està dividit el parc: El llac dels bandolers, el camí del Bosc, El camí de la Felicitat i El camí de la Vida, entre d'altres.

L'alcaldessa d'Almenar, Teresa Malla ha explicat que es tracta un parc diferent dels que tenim; pensat per un públic familiar, que vulgui passar una bona estona i descobrir la natura, la història local i les plantes autòctones. un lloc per deixar-se seduir per la natura, però també de descobriment i aprenentatge, de trobada i d'oci; tot promovent l'ús respectuós i sostenible del Parc i preservant els seus valors naturals. Però a la vegada també és un lloc de diversió on els més petits podran jugar en els diferents espais temàtics com la zona de les bruixes, de les fades i follets, de l'arbre dels xumets i desitjos, de l'arbre del xop Llangosto, de la casa del Ratolinet Pérez, de la Rateta Presumida i de la casa d'en Patufet.

Almenar inaugura al setembre el primer parc temàtic de la demarcació de Lleida
comentaris