Alpicat aplega 81 participants en l'11a BiblioCursa

Els participants d'aquesta iniciativa han llegit 363 llibres durant l'estiu i 56 d'ells han aconseguit llegir un mínim de sis llibres
Festa de cloenda de l'11a BiblioCursa d'Alpicat - Foto: Ajuntament d'Alpicat
photo_camera Festa de cloenda de l'11a BiblioCursa d'Alpicat - Foto: Ajuntament d'Alpicat

L’11a edició de la BiblioCursa d'Alpicat, ha aplegat 81 participants, que han llegit 363 llibres en el marc de les vacances escolars. L'activitat proposava la lectura de 6 llibres i la resolució d’un joc de preguntes sobre la Biblioteca, quelcom que han aconseguit 56 participants. Les bibliotecàries han validat la lectura dels participants amb preguntes sobre la mateixa. L'activitat té per objectiu promocional la lectura entre els infants de Primària i els joves de Secundària. La 11a BiblioCursa ha comptat amb 42 infants de Primària i 39 joves de Secundària. Entre tots/es han llegit 363 llibres.

L'activitat va cloure amb la festa de cloenda, on després del berenar es va dur a terme un sorteig de diversos lots de regal entre tots els participants. L’Ajuntament ha fet una aportació econòmica per la compra dels regals, mentre que la resta d’obsequis s’obtenen mitjançant el patrocini de 63 empreses i establiments d’Alpicat i de Lleida, que fan possible aquesta cursa lectora.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement