27.01.2021 |
Territoris.cat

Alpicat disposarà finalment d'un nou poliesportiu

La reunió mantinguda amb els responsables de la Diputació de Lleida
La reunió mantinguda amb els responsables de la Diputació de Lleida
Alpicat disposarà finalment d'un nou poliesportiu

Davant la demanda de la població d’Alpicat, l’Ajuntament del municipi està treballant en la construcció d’un nou pavelló polivalent. La demanda es produeix després que creixés considerablement la participació dels habitants en la pràctica esportiva.

A Alpicat es practiquen més de deu disciplines esportives i això provoca una saturació de l’actual pavelló municipal i de la resta d’infraestructures esportives de què es disposa

Aquest ha provocat una saturació de l'actual pavelló, i això ha fet que durant anys s’hagi hagut de recórrer a llogar pavellons d’altres municipis propers per encabir totes les activitats esportives. A més, hi ha un acord amb el Col·legi Terraferma per a l’ús del seu pavelló.

Tota aquesta situació va ser exposada per l’alcalde Joan Gilart al diputat d’Infraestructures de la Diputació de Lleida, Josep Ibarz. Gilart li va fer palesa la necessitat de gaudir d’un nou equipament i va demanar la col·laboració dels serveis tècnics de la Diputació per tal d’elaborar l’avantprojecte del nou pavelló. En paraules de Gilart, la Diputació ha entès la necessitat del nostre municipi i s’ha compromès ajudar-nos en la redacció d’aquest nou projecte.

L’ens ja ha sol·licitat als serveis tècnics de la Diputació de Lleida la redacció d’un avantprojecte, i disposa d’una parcel·la on s’ubicaria aquesta nova infraestructura de 3.456 metres quadrats. Està previst que se situï a la zona del Parc del Graó, fet que complementarà encara més l’oferta lúdico-esportiva d’aquest complex. L’alcalde ha manifestat que aquest és un primer pas perquè Alpicat pugui disposar d’un pavelló polivalent que faci compatible l’esport amb altres activitats que es fan al poble.

Alpicat disposarà finalment d'un nou poliesportiu
comentaris