Alpicat espera aquest cap de setmana 15.000 visitants en el tercer Festival Circ Picat

Amb tots els actes gratuïts, el festival acollirà dissabte l'actuació de l’artista del Cirque du Soleil, YoannBenhamou

Festival CircPicat-1 interior
photo_camera Presentació del festival d'enguany que ha tingut lloc aquest dilluns a la Diputació de Lleida

El Festival Circ Picat espera una afluència de 15.000 visitants amb motiu de la tercera edició del certamen, que se celebrarà els dies 25 i 26 de juny amb tots els actes gratuïts i amb una incorporació de darrera hora al programa: YoannBenhamou, artista francès del Cirque du Soleil.

Així ho ha explicat aquest dilluns l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, durant la presentació del festival, que ha tingut lloc avui a la Diputació de Lleida amb la presència del vicepresident tercer d’aquest ens, Gerard Sabarich, i del director artístic de Circ Picat, Pere Toro.

Uns tallers de circ participatius obriran la convocatòria dissabte al matí

La fira, segons Gilart, aposta pels espectacles de caràcter familiar amb onze companyies, mentre que també s'han millorat els accessos i les zones d’aparcament

Per la seva banda, Pere Toro s'ha referit a “una programació de qualitat i per a totes les edats i gustos”. De les onze companyies participants, la majoria seran catalanes i tres d’elles de Lleida.

El Festival Circ Picat es posarà en marxa el dissabte 26 a les 11.30 hores amb uns tallers de circ participatius oferts per Improvisto’sKrusty Show. També durant el matí del dissabte, a les 12.30 hores, arribarà el primer espectacle, Refilikrusty, amb la mateixa companyia, que omplirà de pallassos, malabars i equilibris la plaça annexa a La Unió.

El dissabte a la tarda serà el torn per a ‘El metre’, de Jam, amb clowns i equilibris a la Sala La Unió (17.30 hores), per a ‘Xaribari blues’, de Circo Los, amb llit elàstic i acrobàcies (19.00), i per a ‘Ricki, el profesor de tenis’, de La Mano Jueves, amb clowns, malabars i equilibris (20.30 hores). Ja a la nit, a les 23.15, la plaça de l’Oci i la Cultura acollirà ‘Cabaret de Circ’, amb el Mag Bala, Estropicio, Improvisto’sKrusty Show i Pessic de Circ, a més de l’esmentada actuació de YoannBenhamou.

Passant ja al diumenge, al matí (11.30 hores) es faran nous tallers de circ, a més de l’espectacle ‘Karoli, l’Home Roda’, amb El Professor Karoli (12.30 hores). Per a la tarda de diumenge quedaran ‘Charabia’, clow i circ amb El flaco y el negro (17.30 hores); ‘La Cirquestra’, música en directe i malabars itinerants amb Improvisto’sKrusty Show (19.00); i ‘Entre dos’, espectacles aeris amb Cap i Cua (20.30).

Podeu trobar tota la informació i el programa del tercer Festival Circ Picat a: www.circpicat.cat.

Comentaris