Alpicat homenatjarà per Sant Jordi les persones que han donat la cara al municipi en aquesta crisi sanitària

 

Alpicat-01
photo_camera L'alcalde Joan Gilart amb les regidores Teresa Mayoral i Teresa Bosch,amb el material que es lliurarà en l'homenatge.

L’Ajuntament d’Alpicat aprofitarà la diada de Sant Jordi per fer un reconeixement a totes aquelles persones que, al llarg de l’actual crisi sanitària, han estat al capdavant i atenent els diferents establiments comercials del poble, així com a les cosidores, el voluntariat i el personal del Consultori mèdic de la població.

Enguany, com és sabut, no es podrà celebrar Sant Jordi, almenys amb les mateixes connotacions que en altres anys. Malgrat això, l’Ajuntament utilitzarà algun dels elements propis d’aquesta diada tan assenyalada entre nosaltres per retre un merescut homenatge a totes aquells persones que, durant el confinament, han treballat de cara al públic, oferint un servei indispensable en comerços, botigues, establiments i altres negocis.

Se'ls obsequiarà amb roses, mascaretes, pantalles protectores i el llibre ‘Història gràfica d’Alpicat’

Així, el consistori obsequiarà a tot aquest col·lectiu amb roses, mascaretes, pantalles protectores elaborades amb les impressores 3D d’Alpicat i el llibre ‘Història gràfica d’Alpicat’, que enguany compleix 25 anys de la seva publicació, en senyal d’agraïment a la seva tasca. Un homenatge que també inclourà el personal del Consultori mèdic i al voluntariat que ha participat activament en diferents iniciatives, com les cosidores i el grup Quiets a casa!

Tal com ha explicat l’alcalde Joan Gilart, aquest petit detall serà la manera de reconèixer “a tota aquesta gent l’esforç que ha fet i que està fent en uns moments especialment difícils”, amb una feina en la que “sempre han estat receptius a les consignes i a les normatives que s’han anat establint per part de les autoritats” i gràcies als quals Alpicat ha pogut mantenir la seva activitat amb una certa normalitat.

Gilart ha volgut aprofitar per trametre a tots els veïns i veïnes un missatge d’ànim per seguir respectant el confinament en els termes que marquin les autoritats, de la mateixa manera que ha volgut agrair la tasca de diferents entitats i associacions per tal de canalitzar la solidaritat i també d’organitzar activitats lúdiques i de tota mena que “ens han ajudat que l’obligada estada a casa se’ns hagi fet menys feixuga”.

Comentaris