20.10.2021 |
Territoris.cat

Alpicat prepara per als dies 25 i 26 de juny el tercer Festival Circ Picat

Amb la participació d'onze companyes, dues de Lleida, i un programa que inclou espectacles familiars, tallers, concerts i fira d'artesania

Segona edició de Fira Circ Alpicat inteior
Imatge d'arxiu del Festival
Alpicat prepara per als dies 25 i 26 de juny el tercer Festival Circ Picat

La tercera edició del Festival Circ Picat se celebrarà els dies 25 i 26 de juny a Alpicat i oferirà, com és tradicional, espectacles familiars, tallers, concerts, el concurs de fotografia, una fira d’artesania i un espai d’acampada. El certamen, que aplegarà onze companyies i artistes, està organitzat per l’Ajuntament d’Alpicat, Punt Jove La Unió i la companyia de circ Improvisto’s Krusty Show.cartell circ picat 2016 texte

El festival representa una clara aposta per promocionar aquesta disciplina artística amb molt poca representació a les Terres de Ponent. Amb un total d’onze companyies, majoritàriament de Catalunya i dues d’elles de Lleida, la idea és promocionar tant el circ com les companyies de casa.

El programa arrencarà dissabte 26 amb uns tallers de circ participatius oferts per Improvisto’s Krusty Show

Enguany s’han diversificat les disciplines per oferir un ampli ventall de diversió a l’espectador, amb acrobàcia, malabars, equilibris, trapezi, llit elàstic, pallassos, clowns, música i tallers per tots els públics.

El Festival Circ Picat es posarà en marxa el dissabte 26 a les 11.30 hores amb uns tallers de circ participatius oferts per Improvisto’s Krusty Show. També durant el matí del dissabte arribarà el primer espectacle, Refilikrusty, amb la mateixa companyia, que omplirà de pallassos, malabars i equilibris la plaça annexa a La Unió.

El dissabte a la tarda serà el torn per a ‘El metre’, de Jam, amb clowns i equilibris a la Sala La Unió; per a ‘Xaribari blues’, de Circo Los, amb llit elàstic i acrobàcies, i per a ‘Ricki, el profesor de tenis’, de La Mano Jueves, amb clowns, malabars i equilibris.

La plaça de l’Oci i la Cultura acollirà, ja a la nit, ‘Cabaret de Circ’, amb el Mag Bala, Estropicio, Improvisto’s Krusty Show i Pessic de Circ.

Diumenge al matí es faran nous tallers de circ, a més de l’espectacle ‘Karoli, l’Home Roda’, amb El Professor Karoli. A la tarda quedaran ‘Charabia’, clow i circ amb El flaco y el negro; ‘La Cirquestra’, música en directe i malabars itinerants amb Imprivosito’s Krusty Show; i ‘Entre dos’, espectacles aeris amb Cap i Cua.

Els interessats poden trobar tota la informació i el programa a: www.circpicat.cat.

Alpicat prepara per als dies 25 i 26 de juny el tercer Festival Circ Picat
comentaris