08.12.2021 |
Territoris.cat

Les noves piscines d'Alpicat queden oficialment inaugurades

La instal·lació dobla la seva superfície i completa una zona lúdica i esportiva de primer nivell al Parc del Graó

Imatge de l'acte d'inauguració de les noves piscines municipals d'Alpicat
Imatge de l'acte d'inauguració de les noves piscines municipals d'Alpicat
Les noves piscines d'Alpicat queden oficialment inaugurades

Alpicat ha inaugurat aquest dilluns 18 de juny les noves piscines municipals, en un acte que ha estat presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, acompanyat per l’alcalde Joan Gilart. La jornada ha estat oberta a tots els veïns i veïnes del poble, que han pogut gaudir del parc aquàtic i del primer bany de la temporada, a més d’un petit refrigeri.

La reforma de les piscines ha abastat el conjunt de la instal·lació, amb la remodelació i ampliació dels equipaments que la formen i també l’adequació dels accessos i de l’entorn. Joan Reñé ha destacat que es tracta d’una instal·lació excepcional, que era imprescindible i necessària, i que no ha dubtat en qualificar com un dels equipaments d’estiu més importants del Segrià i de les comarques de Lleida. Per tot plegat, ha felicitat el govern municipal per haver materialitzat un projecte que formava part del programa de Joan Gilart i del seu equip de govern, que han aconseguit posar a disposició dels veïns i veïnes un espai d’aquestes característiques a l’alçada del que el poble es mereix.

Joan Reñé ha manifestat que es tracta d'un dels equipaments d'estiu més importants de les comarques de Lleida

Per la seva part, Joan Gilart ha dit que el resultat de la intervenció duta a terme és un equipament que, després de prop de 10 mesos d’obres amb un pressupost de 828.608 euros, pràcticament ha doblat la superfície del recinte, que ha passat de 3.000 a 7.000 metres quadrats, i també la de la làmina d’aigua, que ara és de 1.000 metres quadrats repartits en tres piscines davant dels 434 metres quadrats que tenia anteriorment.

Les noves instal·lacions ofereixen una zona de jocs, una àrea de platja i diversos espais pels usuaris de diferents edats

Amb aquesta actuació, Alpicat passarà a disposar d’un equipament completament renovat i que està adaptat a totes les normatives vigents, tot plegat tenint en compte que les piscines enregistren una gran activitat tots els estius, no només per la campanya de bany, sinó també pels cursets de natació i les estades que acullen. 

La remodelació de les piscines ve a completar, a més, la zona del Parc del Graó, una àrea lúdica i esportiva de primer ordre que compta amb pavelló poliesportiu, camp de futbol, rocòdrom, pistes d’hoquei, futbol sala, pàdel, tennis, etc.

Les noves piscines d'Alpicat queden oficialment inaugurades
comentaris