21.10.2020 |
Territoris.cat

Els desfibril·ladors, raó de la primera sessió de les Jornades Sanitàries d'Alpicat

Imatge de l'acte d'inauguració de les Jornades Sanitàries d'Alpicat
Imatge de l'acte d'inauguració de les Jornades Sanitàries d'Alpicat
Els desfibril·ladors, raó de la primera sessió de les Jornades Sanitàries d'Alpicat

Alpicat va posar en marxa aquest dimecres 7 de novembre la 15a edició de les Jornades Sanitàries, una iniciativa que compleix quinze anys i que enguany proposarà cinc sessions. En la primera, a càrrec de Rafael Ramírez de l'empresa Neosalus, es va fer un Taller teoricopràctic amb desfibril·ladors.

Les jornades van ser inaugurades perDivina Farreny, gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, del CatSalut, i també es va comptar amb la presència de l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i del regidor Joan Limón.

Les sessions tindran lloc cada dimecres a les 19.00 hores al Casal fins el 5 de desembre

Les properes sessions

Les Jornades Sanitàries continuaran dimecres vinent, dia 14 de novembre, amb Fisioteràpia i cooperació. Voluntariat universitari a Gàmbia, i anirà a càrrec de Carme Campoy, fisioterapèuta, doctora en antropologia, tècnic en cooperació i professora del Grau de Fisioteràpia de la Universitat de Lleida; Àngela Rodríguez, estudiant de 4t de Grau de Fisioteràpia; Ainhoa Iralde i Aina Grifell, estudiants de 5è de doble Grau de CAFE i Fisioteràpia, totes voluntàries del projecte Fisioteràpia i Cooperació.

El dia 21 de novembre serà el torn per als professionals sanitaris del consultori d’Alpicat-ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida, que parlaran sobre Alimentació i hàbits saludables.

Pel dia 28 de novembre està prevista la xarrada Oftalmologia des de l’atenció primària, a càrrec de Laila Al-Jouja, metgessa de família dels consultoris de Corbins i Vilanova de la Barca i referent del programa CROC, de l’ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida; i de Laura Gros, metgessa de família dels consultoris de Vilanova de Segrià i Benavent de Segrià, referent del programa CROC, de l‘ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

La darrera sessió està programada pel 5 de desembre amb Tòxics ambientals, a càrrec de Ramon Rosell, metge, odontòleg i expert en medicina ambiental clínica.

Els desfibril·ladors, raó de la primera sessió de les Jornades Sanitàries d'Alpicat
comentaris