Alumnes polonesos d’intercanvi amb l’Institut Joan Solà visiten l’Ajuntament de Torrefarrera

Els estudiants del centre de Torrefarrera viatjaran a Polònia el pròxim mes de maig

Torrefarrera Visita alumnes polonesos 1 interior
photo_camera Fotografia de grup dels alumnes polonesos a l'Ajuntament

L’Ajuntament de Torrefarrera va rebre la setmana passada la visita de 12 alumnes i dues professores del centre educatiu Zespół Szkół w Głogowie Małopolskim, de la localitat polonesa de Glogow Malopolski, que es troben fent un intercanvi amb l’Institut Joan Solà de Torrefarrera, dins el projecte eTwinning “You will love our culture” (estimareu la nostra cultura).

En la seva estada en terres lleidatanes, del 18 al 22 de febrer, els alumnes polonesos, junt amb els seus companys catalans (de Torrefarrera, Rosselló, Alguaire i Benavent), han participat en diferents activitats com un taller de danses tradicionals, sessions d’introducció a la llengua i la cultura catalanes, visita de monuments representatius i tallers de lectura en anglès, entre altres.

La plataforma eTwinning, iniciativa de la Comissió Europea, permet al professorat d’escoles i instituts de països europeus posar-se en contacte per fer projectes conjunts. Al projecte “You will love our culture” hi participen alumnes del grup d’ampliació curricular de l’Institut Joan Solà, que visitaran el centre polonès el pròxim mes de maig.

Comentaris