Aquest Sant Jordi, roses solidàries de la Fundació ILERSIS

Una trentena de persones amb discapacitat intel·lectual del centre ocupacional han elaborat tres-centes roses amb cartó reciclat i ganxet, que posaran a la venda per la Diada

photo_camera Les roses estan elaborades amb cartó reciclat, ganxet i "treballades amb molt amor"

Una trentena de persones amb discapacitat intel·lectual del Centre Ocupacional de la Fundació Privada ILERSIS han dissenyat per aquest Sant Jordi tres-centes roses solidàries, elaborades amb cartó i ganxet. La majoria estan creades amb cartó reciclat i "treballades amb molt d’amor", segons fonts del centre. Per donar-les a conèixer a la societat, l'entitat ha dissenyat un vídeo i ha creat una campanya a les xarxes socials amb el hashtag #rosesambsomriure amb l'objectiu de vendre totes les unitats.

L'entitat tindrà, el dia de Sant Jordi, una parada a l'Eix Comercial de Lleida

Les roses de la Fundació ILERSIS, en les que s'ha treballat durant els últims dos mesos, es podran comprar abans i durant la Diada de Sant Jordi a BO de Shalom, l’establiment que té l’entitat a La Gremial i/o a la cafeteria de La Llotja, a partir de 3,5 euros. A més, el mateix dia de Sant Jordi, tindran una parada ubicada a l'Eix Comercial de Lleida.
 
La Fundació ILERSIS és una entitat de caràcter social sense afany de lucre i declarada d'utilitat pública, que té com a missió la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental.

comentaris