26.10.2021 |
Territoris.cat

Aquest Sant Jordi, roses solidàries de la Fundació ILERSIS

Una trentena de persones amb discapacitat intel·lectual del centre ocupacional han elaborat tres-centes roses amb cartó reciclat i ganxet, que posaran a la venda per la Diada

Les roses estan elaborades amb cartó reciclat, ganxet i "treballades amb molt amor"
Aquest Sant Jordi, roses solidàries de la Fundació ILERSIS

Una trentena de persones amb discapacitat intel·lectual del Centre Ocupacional de la Fundació Privada ILERSIS han dissenyat per aquest Sant Jordi tres-centes roses solidàries, elaborades amb cartó i ganxet. La majoria estan creades amb cartó reciclat i "treballades amb molt d’amor", segons fonts del centre. Per donar-les a conèixer a la societat, l'entitat ha dissenyat un vídeo i ha creat una campanya a les xarxes socials amb el hashtag #rosesambsomriure amb l'objectiu de vendre totes les unitats.

L'entitat tindrà, el dia de Sant Jordi, una parada a l'Eix Comercial de Lleida

Les roses de la Fundació ILERSIS, en les que s'ha treballat durant els últims dos mesos, es podran comprar abans i durant la Diada de Sant Jordi a BO de Shalom, l’establiment que té l’entitat a La Gremial i/o a la cafeteria de La Llotja, a partir de 3,5 euros. A més, el mateix dia de Sant Jordi, tindran una parada ubicada a l'Eix Comercial de Lleida.
 
La Fundació ILERSIS és una entitat de caràcter social sense afany de lucre i declarada d'utilitat pública, que té com a missió la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental.

Aquest Sant Jordi, roses solidàries de la Fundació ILERSIS
comentaris