07.12.2022 |
Territoris.cat

Araceli Segarra, la polifacètica alpinista, en una xarrada avui a Torrefarrera

Alpinista Araceli Segarra interior
L'alpinista lleidatana Araceli Segarra va ser la primera dona del país en coronar el cim de l'Everest
Araceli Segarra, la polifacètica alpinista, en una xarrada avui a Torrefarrera

Avui divendres, 23 de febrer a les 19.30 hores, a la Sala Social de l'Ajuntament de Torrefarrera tindrà lloc la conferència Ni tan alt ni tan difícil, a càrrec d'Araceli Segarrapolifacètica alpinista lleidatana que va ser la primera dona del país en coronar el cim de l'Everest.

L'acte s'emmarca dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2018 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Torrefarrera.

Araceli Segarra va ser la primera dona del país en coronar el cim de l'Everest

Com a escriptora i il·lustradora, Araceli Segarra ha publicat 9 contes infantils i el llibre Ni tan alt ni tan difícil, on plasma la seva experiència com a conferenciant durant 15 anys. És col·laboradora habitual en programes de ràdio i televisió i és la creadora de la marca de joieria SHIRTAS.

En aquesta conferència, l'alpinista exposa com enfrontar-se a la muntanya és enfrontar-se a un mateix. La muntanya no té menys perills que el nostre dia a dia: és tan alta com els nostres somnis i tan maca com la vida mateixa. Per a Segarra la muntanya esdevé una metàfora de la vida. Es tracta d'una conferència tant pels que volen pujar muntanyes, com pels que volen començar un projecte, com pels que es proposen reptes en general.

Araceli Segarra, la polifacètica alpinista, en una xarrada avui a Torrefarrera
comentaris