Artesania i tradició, al Mercat Barroc de la Baronia d'Aitona

Espectacles al carrer, activitats per a totes les edats i la mostra d'oficis antics van omplir diumenge passat els carrers del municipi

Mercat Barroc d'Aitona 2 interiro
photo_camera El Mercat va celebrar diumenge la seva 14a edició

El Mercat Barroc de la Baronia d'Aitona va celebrar diumenge passat la seva 14a edició amb espectacles al carrer així com a activitats per a petits i grans que es van afegir a la mostra d'oficis antics i que van omplir, tot plegat, els carrers de la vila al llarg del dia. 

Durant la inauguració d'aquesta nova convocatòria, l'alcaldessa Rosa Pujol va destacar el nou impuls que s'ha donat, tant per part de l'Ajuntament com de les entitats locals, al Mercat Barroc. Pujol va valorar molt positivament el que "els veïns i veïnes se sentin seva la festa i en formin part directament".

El programa va incloure un espectacle de falconeria, la representació de la llegenda El Cant dels Galls, l'actuació dels Batucats l'ala i els gegantons Tina i Tano; mentre que els més petits van poder gaudir de la caravana de ruquets i del carrusel mecànic. Pel que fa a mostra d'oficis  hi va haver demostracions amb diferents artesans com bufador de vidre, ferrer de tall, filadora i encunyació de monedes.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement