La Baldufa fa oblidar el confinament esgotant les localitats en el primer espectacle a Alpicat

L'espectacle Cirque déjà vu de la Baldufa
photo_camera L'espectacle Cirque déjà vu de la Baldufa

La companyia La Baldufa va fer oblidar tots els efectes dels mesos de confinament amb el qual es podria considerar estrena de temporada cultural, que va tenir lloc aquest divendres a Alpicat. En el municipi del Segrià un bon grapat de veïns van gaudir de l'espectacle Cirque déjà vu que es va representar al Parc del Graó, marcada per les mesures d'higiene i seguretat establertes per respectar tots els protocols i la normativa vigent.

Les entrades es van assignar per ordre de sol·licitud i cada usuari les va rebre per correu electrònic en format PDF, de manera que va haver d'imprimir-les i presentar-les per accedir al recinte.

L'espectacle Cirque déjà vu de la Baldufa 1Pel que fa als protocols d'higiene i seguretat, es va establir una distància de seguretat de 2 metres en la cua per entrar al recinte; la platea es va organitzar per nuclis familiars, que en cap cas podien ser superiors a 6 persones i sempre amb un major d'edat entre ells; va caldre fer ús dels seients assignats, i aquests no es podien moure sense permís de l'organització; es va haver de conservar en tot moment la distància de seguretat amb les altres persones; i va ser obligatori l'ús de la mascareta. A més, mentre va durar l'actuació, no es va permetre l'accés al recinte, i un cop acabada la representació, va caldre esperar el torn de sortida per evitar aglomeracions.

Comentaris