Benavent de Segrià celebra la seva Festa Major d'estiu

Festa Major de Benavent de Segrià 2023 - Foto: cedida
photo_camera Dissabte va tenir lloc l'acte més emblemàtic amb la proclamació de la pubilleta, les damisel·les i el cabaler 2024 -Foto: cedida

Benavent de Segrià viu des d'aquest divendres la seva Festa Major d'estiu amb un complet programa d'activitats per a tothom. Dissabte va tenir lloc l'acte més emblemàtic amb la proclamació de la pubilleta, les damisel·les i el cabaler 2024, que va finalitzar amb un vermut popular. Durant el matí, la Processó de pans beneïts presidida per les autoritats locals, el pubillatge 2023, els Gegants i cap-grossos de Benavent, acompanyats per l'orquestra Rosaleda, van recórrer els carrers del poble des de l'Ajuntament fins a l'església, on es va celebrar la Missa major amb la tradicional ofrena floral i el repartiment del pa beneït. L'Orquestra Rosaleda va estar present durant tot el dia, amb concert i el ball de tarda i al matí, la ballada de sardanes. Al vespre, es va celebrar la Nit jove amb el grup de versions Hey! Pachucos, David Bonetti i Jordi Laro.

Processó dels pans durant la Festa Major de Benavent de Segrià 2023 - Foto: cedida
Durant el matí els veïns i veïnes van participar a la Processó de pans beneïts - Foto: cedida


Avui diumenge 27, la festa començarà amb un esmorzar popular i acabarà amb el concert Show Must Go On Tribut Queen. Per als més petits, animació infantil a càrrec de Tris Tras amb globoflèxia i photocall. Tot seguit, tindrà lloc el partit de futbol entre el C.E. Benavent i el Lleida Esportiu.

Dilluns 28, les activitats infantils posaran fi a la Festa Major. Al matí, tindrà lloc una gimcana aquàtica a les piscines i a la tarda, parc aquàtic, també a les piscines, ambdues plataformes gegants de 9 a 14 metres amb tobogans i pistes multiobstacles.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement