Benavent del Segrià destinarà 20.000 euros en la construcció d'un parc infantil

La proposta guanyadora dels segons pressupostos participatius del municipi

Zona que ocuparà el nou parc infantil de Benavent del Segrià. Fotografia: Ajuntament de Benavent del Segrià.
photo_camera Zona que ocuparà el nou parc infantil de Benavent del Segrià. Fotografia: Ajuntament de Benavent del Segrià.

Benavent del Segrià ha revelat quina ha estat la proposta guanyadora dels seus segons pressupostos participatius. Es tracta de la construcció d'un parc infantil a la zona del poliesportiu, que comptarà amb una font i bancs per seure.

Aquest equipament de lleure s’ubicarà en una àrea en expansió del municipi, a tocar de la pista de pàdel 

Aquesta proposta ha estat la guanyadora amb 55 vots (14,10% del total), i l'han seguida la instal·lació d'un tendal al pati de l’escola Sant Joan (51 vots, 13,08%) i la plantació d'arbres al poble per tal de crear zones d’ombra (39 vots, 10%).

Les actuacions a realitzar es realitzaran fins a esgotar el pressupost inicial de 20.000 euros, que és la dotació que l’Ajuntament va destinar als pressupostos participatius d’enguany, un 33% més respecte a l'anterior edició dels pressupostos participatius.

Es van presentar un total de 55 propostes, de les quals 13 van ser declarades com a aptes en superar la validació tècnica, amb la qual cosa van entrar a la votació final

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement