Buc-Lab busca promoure la creació musical emergent a Lleida

L’Ajuntament de Lleida vol reactivar l’espai dels Bucs Municipals amb un programa adreçat a joves d’entre 14 i 30 anys

Un dels grups participants d'edicions anteriors dels Bucs
photo_camera Un dels grups participants d'edicions anteriors dels Bucs

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lleida obre una nova convocatòria del Buc-Lab 2021. Aquesta iniciativa, juntament amb el servei municipal dels Bucs Musicals El Mercat està orientada a donar suport a la creació, creixement i difusió de les propostes musicals emergents de la ciutat de Lleida a través de l’espai dels bucs d’assiag.

El programa s’adreça a joves músics d’entre 14 i 30 anys, ja sigui a títol individual o amb la participació d’una banda. Les propostes musicals han de tenir un repertori complet de cançons pròpies per tal d’accedir al programa.ImatgeHD_cat_47698

Buc-Lab 2021 inclou l’acompanyament artístic a través de la residència durant el 2021 als bucs d’assaig, la gravació d’un EP a l’estudi dels Bucs, la preparació del directe, la formació en difusió, comunicació i management i actuacions a espais culturals de la ciutat.

El personal tècnic dels Bucs s’encarrega de la tutoria i l’assessorament professional per les persones i bandes seleccionades.

En una primera fase d’entre totes les candidatures rebudes se seleccionaran un màxim de sis propostes que, en la segona fase, hauran d’actuar davant un jurat format per músics, professionals del sector i tècnics municipals. El jurat valorarà la capacitat de creixement del projecte, la posada en escena, la qualitat artística i tècnica i la originalitat. Finalment, el jurat triarà dues de les propostes que es presentin per formar part del projecte durant tot el 2021.

La inscripció és gratuïta i les persones interessades poden apuntar-se al projecte omplint el següent formulari. La data límit d’inscripció és el diumenge 28 de febrer.

Comentaris