Un centenar de persones assisteixen a Torrefarrera a la conferència d’Enric Queralt sobre l’escola

Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2017 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

Conferencia Enric Queralt 1 inteiror
photo_camera La xerrada s'emmarca dins un cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació

Prop d’un centenar de persones van assistir a Torrefarrera aquest dijous dia 2 de febrer a la conferència Fer escola al segle XXI: La nostra, la de sempre?, a càrrec d’Enric Queralt, formador i assessor de centres educatius. La xerrada estava organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera a la Sala Social, dins el cicle de conferències gratuïtes sobre educació, emprenedoria i innovació.

A la conferència, Enric Queralt va parlar sobre el sistema educatiu, i el fet que aquest, "sobretot l’obligatori, és damunt de taules polítiques, universitàries, familiars, sindicals i econòmiques. Per què es dóna aquesta situació? Per què, de sobte, sembla com si tothom s’hagués posat d’acord en el fet que “l’escola” ha de canviar?". 

Sònia Cervantes, col·laboradora dels programes televisius Hermano Mayor i El Campamento, parlarà dels adolescents el dia 2 de març

Queralt es dedica des de fa més de trenta anys al món de l’ensenyament i està vinculat al Departament d’Ensenyament. La meitat d’aquest temps l’ha dedicat a treballar amb infants molt petits i també amb joves i l’altra meitat a desenvolupar tasques de gestió educativa sense deixar de fer, alhora, formació permanent en centres.

La pròxima conferència serà el 2 de març a les 19.30 hores amb el títol Adolescents: rebels sense causa?, a càrrec de Sònia Cervantes, psicòloga i terapeuta infanto-juvenil que ha col·laborat als programes televisius Hermano Mayor i El Campamento (Cuatro, Mediaset).

Comentaris