20.10.2021 |

Circ Picat baixa el teló amb un balanç immillorable

El Festival va esgotar les 4.000 entrades que es van posar a disposició del públic, una xifra més reduïda degut a les restriccions per la pandèmia
Circ Picat
Circ Picat
Circ Picat baixa el teló amb un balanç immillorable

Circ Picat, el Festival de Circ i Arts en viu d'Alpicat, va tancar ahir diumenge 4 de juliol la vuitena edició.

Ho ha fet, malgrat les restriccions actuals, amb un balanç immillorable que li ha permès recuperar el pols i fer-ho amb les mateixes constants que abans de la pandèmia, és a dir, com un certamen de referència del món del circ a Ponent i a tot Catalunya.

Circ Picat ha posat en escena quatre dies d'activitat frenètica gràcies a 13 companyies que han ofert un total de 17 representacions en els quatre espais habilitats per a les actuacions (Pista, Parc, Institut i La Unió)

La cirereta de la trobada la van posar els quatre espectacles programats: 'Desclos', a càrrec de Rubrica Teatre; 'Tripula', amb Farrés Brothers, 'Shake, shake, shake', amb Pakipaya, i 'Oopart', amb Tresperté.

La nit gran, però, va ser la de dissabte, que va oferir els espectacles 'Tripula', amb Farrés Brothers; 'In your face', amb Mago Lynch; una doble representació de 'Ja hi som', a càrrec de Tres som dos; 'Art urbà', amb Cactusoup; 'Tartana', amb Trocos Lucos; i 'Áureo', amb UpArte.

Des de l'organització, s'expressava total satisfacció per la qualitat dels espectacles i la resposta del públic, tant dels veïns i veïnes d'Alpicat com pels espectadors de fora. Un bon regust de boca que els encoratja a començar a treballar en l'edició del 2022.

Circ Picat

Circ Picat baixa el teló amb un balanç immillorable
comentaris