Street Art Festival dona el tret de sortida amb un rècord de propostes

Aral, B:K, Marina Vallo, Pango i CO, Thomàs, Alisa Host i Alessiainart són els artistes convocats en aquesta sisena edició
Aral Lara Gombau pintant un mur a l'Street Art Festival de Torrefarrera ©AjTorrefarrera
photo_camera Aral Lara Gombau pintant un mur a l'Street Art Festival de Torrefarrera ©AjTorrefarrera

Set artistes urbans seran els encarregats de pintar els murs de Torrefarrera aquesta 6a edició que ha comptat optat per temàtiques actuals com el respecte pels animals i la natura, la cultura popular o les emocions, entre altres.

El TSAF és un certamen internacional, de temàtica lliure, que en les seves edicions anteriors ha comptat amb muralistes d'art urbà nacionals i internacionals

Aral Lara Gombau pintant un mural a l'Street Art Festival de Torrefarrera ©AjTorrefarrera
Aral Lara Gombau pintant un mural a l'Street Art Festival de Torrefarrera ©AjTorrefarrera

Fins al 8 de setembre, els carrers de Torrefarrera vestiran fins a 229 metres quadrats de parets del municipi amb les obres d'Aral, B:K, Marina Vallo, Pango i CO, Thomàs, Alisa Host i Alessiainart, que han estat seleccionats entre 50 propostes que s'havien presentat enguany i que han superat el rècord de convocatòria. 

Per primera vegada, l'edició compta amb majoria de dones muralistes, una situació poc habitual en aquests certàmens, on predominen les obres signades pels homes. Tanmateix, aquest any s'ha editat un mapa que delimita tres rutes diferents que ressegueixen els murals de totes les edicions i es passegen per Torrefarrera i Malpartit. Aquestes rutes es poden veure en un panell informatiu situat als porxos de l'Ajuntament, en un desplegable amb informació d'interès del municipi i també es poden descarregar a la pàgina web de l'Street Art Festival. Així doncs, en finalitzar el certamen, 53 murals entraran a concurs en prop de 4.900 metres quadrats de parets repartides per la vila. 

Comentaris