El comerç local i la seva reactivació, una de les prioritats de la nova normalitat d'Alpicat

Foto Comerç
photo_camera La campanya té per objectiu eactivar l’activitat comercial i empresarial locals.

Sota el lema ‘Alpicat és Qualitat, Comerç Actiu’, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alpicat impulsarà diferents accions i campanyes amb l’objectiu de reforçar i reactivar l’activitat comercial i empresarial locals.

Tant l’alcalde, Joan Gilart, com la regidora Teresa Bosch han coincidit en què el sector comercial i empresarial del municipi és “un dels que més ha patit” els efectes directes de la crisi sanitària generada per la Covid-19 i de l’aturada de l’activitat propiciada per la implantació de l’estat d’alarma i el confinament.

Aquesta acció se sumarà a l'ampliació de la superfície de terrasses de bars i restaurants sense cost afegit

Bosch ha afegit que comerços i empreses són “una part vital per al dia a dia del nostre poble”, i durant aquests mesos “han fet i estan fent un gran esforç, de manera que ara nosaltres hem de ser al seu costat més que mai”.

És per això que, durant els pròxims mesos i al llarg de tota la legislatura, s’aniran executant diferents accions i promocions, la primera de les quals serà una campanya de vídeo per tal de donar a conèixer i promocionar els establiments que formen part del Comerç Adherit d’Alpicat.

Aquesta campanya es durà a terme sota el lema ‘El comerç d’Alpicat té molt a dir’, i inclourà un espot general i diferents vídeos protagonitzats pels titulars dels establiments. L’espot i els vídeos s’allotjaran a la web i es publicaran a les xarxes socials de l’Ajuntament. A més, l'Ajuntament preveu impulsar altres accions, com ara donar continuïtat als sortejos de vals de compra bescanviables al comerç local; crear una línia d’ajuts al lloguer en l’obertura de noves activitats; o una altra línia d’ajuts destinada a la contractació de personal empadronat a Alpicat. També s’intentarà sumar més establiments a la plataforma Comerç Adherit d’Alpicat per tal de seguir impulsant accions i generant contacte.

Comentaris