Els representants dels treballadors de l'empresa avícola Avidel anuncien mobilitzacions

Asseguren que l'empresa ha incomplit els acords signats entre la direcció i els treballadors fa un any
Salvador Miret
Pla general de les instal·lacions de l'escorxador Avidel de Lleida pràcticament buides, durant la jornada de vaga convocada per CCOO al grup Vall Companys. Imatge del 6 de novembre del 2018 (Horitzontal)
photo_camera CCOO va convocar una jornada de vaga a l'escorxador de Lleida l'any 2018 - Foto: Salvador Miret

Aquest dimarts es van reunir en assemblea el Comitè d’Empresa de Randstad, el Comitè d’Empresa de Serveis externs de suport TQ i els delegats i delegades de SERESSE (Serveis d’escorxadors del Segrià), tots representants dels treballadors i treballadores de l’empresa Avidel, antiga Milsa, per decidir què fer davant dels "incompliments reiterats de l’empresa".

Fa un any es va signar un acord a Avidel, entre la direcció i els treballadors, sobre matèria laboral. L’acord recollia, entre altres aspectes, qüestions relatives als horaris, la salut laboral, la producció i flexibilitat. Els treballadors, però, asseguren que l’empresa no els respecta i els incompleix sistemàticament, de manera que han decidit "passar a l’acció".

És a causa d’aquest incompliment, l’assemblea reunida va decidir per majoria absoluta iniciar la setmana que ve un calendari de mobilitzacions per obligar Avidel a traslladar tots els treballadors i treballadores a l’empresa principal, SERESSE, i que les condicions laborals, salarials, etc. siguin les mateixes que en aquesta empresa.
 

comentaris