La companyia Psirc, cap de cartell de Circ Picat d'Alpicat aquest mes de juny

El festival celebrarà els dies 24 i 25 la seva quarta edició amb nou companyes

psirc2 alpicat interior
photo_camera El festival va rebre l'any passat la visita d’uns 15.000 espectadors

Cartell circ alpicat texteEl festival Circ Picat d'Alpicat ja té perfilada la programació per a la seva quarta edició, que se celebrarà els dies 24 i 25 de juny amb l’organització de l’Ajuntament d’Alpicat, Punt Jove La Unió i la companyia de circ Improvisto’s Krusty Show.

Com a cap de cartell es comptarà amb la companya Psirc, la qual ha rebut premis a diferents festivals i fires d’Europa, com ara al Festival de Friburg, on es va endur la distinció al millor espectacle de carrer, o a la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas de Gijón (FETEN), la fira més important d’Espanya, on va rebre el premi a millor espectacle de nit.

Les resta de companyies que participaran en aquesta quarta edició són Improvistos’s, Cirkonita, Los Barlou, Circ Xic, Bot Project, El Gran Dimitri, Circo La Raspa i Circ Vermut. A aquestes cal afegir les que ho faran al Cabaret del dissabte a la nit i que seran Claudia, Improvisto’s, Circ Pistolet, Berta, Circo Afilado i Antonia.

Tots els espectacles són gratuïts

Pel que fa als espais escènics, n’hi haurà dos de nova creació: la carpa del Parc, on estarà instal·lada els dos dies una carpa de la companyia Circ Xic, que oferirà quatre passis durant el festival, i l’anomenat Espai Off, situat al pati del Casal, on es faran actuacions curtes de 15 minuts i s’oferirà una programació pròpia que es podrà adquirir durant el festival. Aquests dos nous espais se sumaran als quatre tradicionals del festival Circ Picat: La Unió, la plaça de la Natura, el pati del Casal, la plaça de l’Església i la plaça de la Biblioteca.

D'altra banda, i si bé tots els espectacles són gratuïts, per a aquelles obres que es facin a l'interior, com els del Circ Xic, Los Barlou i Psirc, caldrà agafar una entrada per accedir als espais, la qual es podrà recollir durant els dies del festival al punt d’informació situat al centre de la fira d’artesania, a la plaça Església.

El festival d'Alpicat  és l’únic d’aquest tipus que se celebra a les comarques lleidatanes. L'any passat va rebre la visita d’uns 15.000 espectadors. 

Comentaris