21.10.2021 |
Territoris.cat

La companyia Psirc, cap de cartell de Circ Picat d'Alpicat aquest mes de juny

El festival celebrarà els dies 24 i 25 la seva quarta edició amb nou companyes

psirc2 alpicat interior
El festival va rebre l'any passat la visita d’uns 15.000 espectadors
La companyia Psirc, cap de cartell de Circ Picat d'Alpicat aquest mes de juny

Cartell circ alpicat texteEl festival Circ Picat d'Alpicat ja té perfilada la programació per a la seva quarta edició, que se celebrarà els dies 24 i 25 de juny amb l’organització de l’Ajuntament d’Alpicat, Punt Jove La Unió i la companyia de circ Improvisto’s Krusty Show.

Com a cap de cartell es comptarà amb la companya Psirc, la qual ha rebut premis a diferents festivals i fires d’Europa, com ara al Festival de Friburg, on es va endur la distinció al millor espectacle de carrer, o a la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas de Gijón (FETEN), la fira més important d’Espanya, on va rebre el premi a millor espectacle de nit.

Les resta de companyies que participaran en aquesta quarta edició són Improvistos’s, Cirkonita, Los Barlou, Circ Xic, Bot Project, El Gran Dimitri, Circo La Raspa i Circ Vermut. A aquestes cal afegir les que ho faran al Cabaret del dissabte a la nit i que seran Claudia, Improvisto’s, Circ Pistolet, Berta, Circo Afilado i Antonia.

Tots els espectacles són gratuïts

Pel que fa als espais escènics, n’hi haurà dos de nova creació: la carpa del Parc, on estarà instal·lada els dos dies una carpa de la companyia Circ Xic, que oferirà quatre passis durant el festival, i l’anomenat Espai Off, situat al pati del Casal, on es faran actuacions curtes de 15 minuts i s’oferirà una programació pròpia que es podrà adquirir durant el festival. Aquests dos nous espais se sumaran als quatre tradicionals del festival Circ Picat: La Unió, la plaça de la Natura, el pati del Casal, la plaça de l’Església i la plaça de la Biblioteca.

D'altra banda, i si bé tots els espectacles són gratuïts, per a aquelles obres que es facin a l'interior, com els del Circ Xic, Los Barlou i Psirc, caldrà agafar una entrada per accedir als espais, la qual es podrà recollir durant els dies del festival al punt d’informació situat al centre de la fira d’artesania, a la plaça Església.

El festival d'Alpicat  és l’únic d’aquest tipus que se celebra a les comarques lleidatanes. L'any passat va rebre la visita d’uns 15.000 espectadors. 

La companyia Psirc, cap de cartell de Circ Picat d'Alpicat aquest mes de juny
comentaris