Nova mobilització per salvar la casa de Francesc Macià a Vallmanya

Reclamen a l'alcalde d'Alcarràs que presenti les seves demandes si no li semblen bé les condicions plantejades i negociï amb les altres dues administracions per arribar a un acord
Concentració davant la casa Vallmanya ©IniciativaPopularSalvem CasaVallmanya
photo_camera Concentració davant la casa Vallmanya ©IniciativaPopularSalvem CasaVallmanya

Continuen les mobilitzacions per exigir un acord entre les administracions per tal  que emprenguin accions per conservar la casa familiar de Francesc Macià a Vallmanya, a Alcarràs. Aquest dissabte una vintena de persones es van concentrar davant de l'habitatge, sensiblement deteriorat, per demanar a l'Ajuntament d'Alcarràs, la Diputació de Lleida i la Generalitat, que es posin d'acord per salvar la torre dels Macià.

En el marc de la commemoració del vuitanta-vuitè aniversari de la mort del president republicà, els impulsors de la Iniciativa Popular Salvem Casa Vallmanya han recordat que el consistori té sobre la taula una proposta del Departament de Cultura i de la Diputació. Per això han reclamat a l'alcalde del poble que presenti les seves demandes si no li semblen bé les condicions plantejades i negociï amb les altres dues administracions per arribar a un acord.

Comentaris