20.10.2021 |
Territoris.cat

Conveni de La Granja d'Escarp i Trànsit per a la redacció d'un pla local de seguretat viària

L'Ajuntament preveu aprovar el Pla en un termini de quatre mesos i procedir tan aviat com es pugui a la implementació de les mesures que es proposin

granja d'escarp 2 inteiror
Actualment s'estan portant a terme actuacions de millora en la senyalització de carrers i places
Conveni de La Granja d'Escarp i Trànsit per a la redacció d'un pla local de seguretat viària

L’Ajuntament de La Granja d’Escarp ha aprovat la signatura d'un conveni amb el Servei Català de Trànsit per a la redacció d'un Pla Local de Seguretat Viària. El projecte té com a objectiu realitzar una diagnosi de la situació actual i proposar una sèrie d’actuacions per reduir la sinistralitat i difondre una nova cultura de conducció, circulació i mobilitat. Segons fonts municipals, amb aquest acord, la voluntat de l’equip de govern és "continuar amb l’actuació de millora del trànsit rodat del municipi i de la seguretat viària dels nostres veïns". granja d'escarp 3 texte

La previsió és poder aprovar el Pla Local en el termini de quatre mesos, una vegada realitzada el treball de camp i la redacció de les propostes. La voluntat de l’Ajuntament és procedir al més aviat possible a la implementació de les mesures que incorpori el Pla.

Per altra part, l’Ajuntament està duent a terme treballs de millora en la senyalització horitzontal i vertical en diversos carrers i places de la vila, amb l'objectiu de millorar la seguretat viària de vianants i conductors, però també senyalitzar les zones on no es permet l’aparcament i l’ordenació del trànsit.

En aquesta línia, recentment s’han dut a terme els treballs de senyalització horitzontal, pintant les voreres de groc, al carrer Sant Sebastià, avinguda Lleida, plaça Creu, avinguda Segre i carrer Escoles. Així mateix, s’han col·locat senyals verticals en aquests carrers per remarcar la necessitat de mantenir-los “nets” de vehicles i permetre una circulació fluida del trànsit.

Conveni de La Granja d'Escarp i Trànsit per a la redacció d'un pla local de seguretat viària
comentaris