Corbins ultima els detalls de la Festa de la Poma

Malgrat els baixos nivells de contagi de COVID-19, la Festa de les Cassoles es posposa

Festa de la Poma de l'edició passada.
photo_camera Festa de la Poma de l'edició passada.

Corbins celebrarà aquest cap de setmana la Festa de la Poma, que posa el punt final a la campanya de collita de la fruita al municipi.

Malgrat que els indicadors COVID-19 fan baixada i les restriccions cada cop són més permissives, l’Ajuntament ha decidit, després de diverses reunions amb Salut, posposar sense una data concreta, la Festa de les Cassoles

S'ha ideat, però, una alternativa per tal que la gastronomia segueixi brillant en aquesta cita. La formula escollida ha estat els bars i restaurants de Corbins ofereixin un menú especial.

La Festa de la Poma aposta per un ventall d’activitats gratuïtes per a tots els públics, que abracen les celebracions més tradicionals.

Entre altres actes, 
el divendres 1 d'octubre, a les 18.00 hores, la Sala Coliseum acollirà l’estrena de l’obra teatral 'La Llàntia Meravellosa', de la reconeguda companyia de Corbins, Festuc Teatre; i el diumenge serà el torn de la representació de l'obra 'La importància de ser Frank', del Teatre del Talión de Lleida.

Coincidint amb la finalització de les obres del Tossal del Moro de la vil·la romana, dos historiadors duran a terme una visita guiada a la zona el diumenge a les 11.00 hores

comentaris