19.01.2022 |
Territoris.cat

El descens en piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs es converteix en un clàssic

Descens en Piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs 4
Descens en Piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs
El descens en piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs es converteix en un clàssic

La segona edició del descens en piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs, que es va celebrar aquest diumenge, s'ha convertit en un clàssic després de la resposta de participants amb què va comptar. Una iniciativa dels quatre Ajuntaments que compta amb el suport de Torres Energia, Rogles Aventura i Gestiona.

La jornada es va completar amb una ruta en bicicleta BTT de disset quilòmetres, adreçada a tots aquells que volguessin acompanyar el descens de piragües tot fent el tram d'entre Torres de Segre a Seròs, pel camí verd que va paral·lel al riu. Durant el trajecte s'anaven fent parades tot mirant de coincidir amb els piragüistes.

L'objectiu de la jornada era oferir un descens popular en piragua per tal de reviure l'exitosa experiència de l'any passat, tot promocionant l'encant d'aquest tram del riu Segre a través de la pràctica de dos esports, el piragüisme i el ciclisme, enllaçant els pobles que formen part de la ruta dins una diada de germanor, activitat física i consciència envers el riu i el seu entorn.

Descens en Piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs 3Un autocar va recollir els participants de Seròs, Aitona i Soses per portar-los a Torres de Segre, punt de sortida i trobada dels piragüistes i dels ciclistes al Mirador de la Presa. Els piragüistes, que podien escollir entre piragua individual, doble o triple, van navegar entre les poblacions de Torres de Segre i Seròs, passant per Soses i Aitona. El recorregut, força pla i senzill, presentava una dificultat baixa de navegació, amb una longitud d'uns 18 kilòmetres i una durada aproximada d'entre 2 i 2,30 hores.

El descens en piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs es converteix en un clàssic
comentaris