Detingut un segon implicat en la macroplantació de marihuana d'Almatret

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 32 anys responsable del lloguer dels hivernacles, està previst que passi dissabte a disposició judicial
Part del conjunt d'hivernacles on s'ha localitzat la plantació de marihuana - Foto: Ignasi Gómez
photo_camera Part del conjunt d'hivernacles on s'ha localitzat la plantació de marihuana - Foto: Ignasi Gómez

Els Mossos d'Esquadra han detingut un segon implicat en la macroplantació de marihuana que s'ha localitzat en una zona de difícil accés a Almatret, al sud de Segrià. La policia el va citar dijous a la comissaria de Lleida perquè tenia sospites que podia ser el responsable del lloguer dels hivernacles i la instal·lació que contenia les 1.820 plantes de marihuana i el va acabar detenint. Es tracta d'un home de 32 anys i juntament amb l'altre detingut el dimecres quan els Mossos van iniciar el desmantellament de la plantació, està previst que passi dissabte a disposició judicial. La plantació es va descobrir gràcies a l'avís d'alguns veïns i caçadors de la zona. Es tracta de la primera d'aquestes característiques que es desmantella a Ponent.

La policia està investigant si aquest segon detingut podria ser una de les tres persones que van aconseguir fugir de la plantació quan els agents hi van arribar dimecres. En aquell moment només es va poder aconseguir detenir un dels suposats responsables de la plantació, un home de 44 anys i de nacionalitat albanesa.

Una trentena d'agents va participar dijous en el desmantellament de la plantació i també en l'escorcoll ordenat pel jutjat de guàrdia de Lleida. Les plantes feien entre 80 centímetres i un metre i vint d'alçada. Podrien haver arribat als 2 metres i escaig a finals de setembre, quan es preveien collir. Els Mossos calcula que amb tota la superfície es podria haver obtingut més d'una tona de marihuana llesta per al consum.

Comentaris