Tres dies d'intensa activitat al Parc de Nadal de Soses

D’altra banda, l’Ajuntament i la Comissió de Festes ja tenen a punt tots els detalls de cara a la festa de la nit de Cap d’Any, que es farà a la mateixa Sala del Ball

Parc de Nadal a la Sala del Ball de Soses
photo_camera Parc de Nadal a la Sala del Ball de Soses

El Parc de Nadal de Soses tancarà aquest dijous les seves portes després de tres dies d’intensa activitat en què els més petits han pogut gaudir durant les seves vacances nadalenques.

Ubicat a la Sala del Ball, el parc va obrir al públic el passat dimarts i ha estat actiu cada dia en horaris de matí i tarda, oferint tota mena de castells inflables que han fet que els infants poguessin disposar d’una atracció idònia per aquestes dates. A més, en aquesta darrera jornada s’oferirà coca i xocolata com a fi de festa.

D’altra banda, l’Ajuntament i la Comissió de Festes ja tenen a punt tots els detalls de cara a la festa de la nit de Cap d’Any, que es farà a la mateixa Sala del Ball. L’activitat començarà a la 1 de la nit amb un ball amb el grup Premium Quartet, al que seguirà una disco-mòbil fins a la matinada amb Diabolo. Hi haurà cava i bossa de cotilló per a tothom, a més d’altres sorpreses.

comentaris