04.04.2020 |
Territoris.cat

S’ha fet entrega del carnet número 1.000 dels Amics de La Unió

Entrega del carnet 1.000 dels Amics de La Unió d'Alpicat
Entrega del carnet 1.000 dels Amics de La Unió d'Alpicat
S’ha fet entrega del carnet número 1.000 dels Amics de La Unió

Els Amics de La Unió d’Alpicat han arribat aquesta setmana al miler de socis, de manera que el passat dijous es va fer entrega del carnet número 1.000. La titular del carnet és Iria Alberich Quintas, que va rebre de mans de Joan Gilart, alcalde d’Alpicat, el carnet i el document que ho acredita.

Cal recordar que el carnet d’Amics de La Unió es va posar en marxa el passat mes de maig, amb la qual cosa en només tres mesos ha assolit aquesta xifra que denota que està gaudint d’una gran acceptació. Es tracta d’un carnet gratuït i obert a totes les edats que ofereix un seguit d’avantatges per gaudir de la programació cultural de la sala La Unió, amb l’objectiu de dinamitzar aquest espai i altres activitats culturals.

L’únic requisit per aconseguir-lo és tenir més de 3 anys i estar empadronat al municipi. Per tramitar-lo, es pot fer via electrònica a través de la pàgina web de l’Ajuntament o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. En tots dos casos, només cal facilitar les dades omplint un senzill formulari i posteriorment els carnets s’enviaran a casa per correu postal.

Entre els avantatges que ofereix el carnet d’Amics de La Unió, hi ha que els titulars del carnet rebran informació directa i de primera mà dels espectacles i actes que es fan a sala La Unió, tindran accés en exclusiva a la venda d’entrades anticipades, gaudiran de descomptes especials i participaran en sortejos d’entrades per a espectacles o activitats.

Comentarios