Els infants de Benavent i la Granja d'Escarp surten a la recerca del tió

L’activitat “Anem a buscar el tió” ha servit perquè un centenar de nens i nenes de Benavent i la Granja d'Escarp trobessin els seus tions
Alguns infants, contents després de trobar el seu tió
photo_camera Alguns infants, contents després de trobar el seu tió a Benavent de Segrià

Aquest passat pont d'inci de desembre, tal com marca la tradició nadalenca, va servir perquè els nens i nenes de Benavent de Segrià i La Granja d'Escarp sortissin a buscar el seu tió pels seus municipis. L'activitat Anem a buscar el tió va permetre que els infants, acompanyats de les seves famílies, celebressin l'arribada d'aquest personatge entranyable d'una manera diferent i lúdica.Les famílies de Benavent van sortir a la recerca del tió

A Benavent, el tret de sortida de la festa tingué lloc al Casal de l'Ajuntament, on els joves del municipi van fer entrega d'una mandarina a la quitxalla per tal que, quan trobessin al tió, el poguessin alimentar i donar-li la benvinguda a casa un Nadal més. Un tió gegant inflable ubicat a la plaça de l'Ajuntament va servir de photocall per l'ocasió, atraient els veïns que van apropar-se a gaudir de la recerca dels tions.

Per la seva banda, a La Granja d'Escarp es va convocar a les famílies a la zona de les barbacoes des d'on els més petits van desafiar el fred per tal de trobar el seu tió. La jornada va estar acompanyada d'algunes activitats lúdiques per tal de dinamitzar l'arribada dels tions, així com de decoració nadalenca creada per l'ocasió.

pare i filla a la Granja

Ambdues activitats van haver-se de dur a terme per horaris i amb inscripció prèvia respectant les mesures de protocol sanitari actuals. En acabar l'acte, l'Ajuntament va obsequiar a tots els infants amb una bossa de llaminadures.

Comentaris