Els veïns de Torrefarrera voten en què volen que l'Ajuntament inverteixi 45.000 euros

La votació popular es podrà fer des d'aquest dilluns i fins al 30 de juny, mentre que es podrà triar fins a 3 propostes de millora d'entre les 46 validades per una comissió tècnica

Torrefarera Fase votacio popular 1 interior
photo_camera Podran votar els empadronats a Torrefarrera que tinguin 16 anys o més

Els Pressupostos Participatius 2017 posats en marxa per l'Ajuntament de Torrefarrera entren aquest dilluns en la fase de votació popular per escollir en què s'inverteixen els 45.000 euros del pressupost municipal destinats a aquest procés. Els veïns i veïnes poden triar fins a 3 propostes de millora per al municipi d'entre les 46 validades tècnicament i econòmicament per una comissió tècnica municipal.

Les propostes finals se seleccionaran segons la votació obtinguda, fins a esgotar el pressupost establert

Els empadronats a Torrefarrera de 16 anys o més que vulguin participar en la votació de les propostes, ho poden fer a les oficines municipals, fins al dia 30 de juny en horari de 9 a 15 hores presentant el DNI, o fins al 2 de juliol a través de la web http://torrefarrera.happyopinion.com, on s'han de registrar per aconseguir el codi de votació.

La sessió d'escrutini es farà el següent dia laborable després de finalitzar les votacions, mentre que les propostes finals se seleccionaran segons la votació obtinguda, fins a esgotar el límit de 45.000 euros. 

Segons van valorar des de l'Ajuntament "aquesta iniciativa implica la ciutadania en les decisions que afecten el municipi i és un pas per a un govern més transparent i col·laboratiu. 

Comentaris