Oberta la convocatòria del IX Premi de Relats Curts 'Històries Vives del Segrià'

Els originals es podran presentar fins al 20 d’abril i optaran a uns premis de 650 euros per a l’obra guanyadora i de 250 per a l’accèssit

IX edició del Premi de Relats Curts 'Històries Vives del Segrià'
photo_camera IX edició del Premi de Relats Curts 'Històries Vives del Segrià'

Ja està oberta la convocatòria de la IX edició del Premi de Relats Curts ‘Històries Vives del Segrià’, un certamen que té com a objecte fomentar la llengua catalana i promocionar la comarca a través de la narrativa.

El premi és obert a la participació de totes les persones residents a la Unió Europea que el dia de termini de la convocatòria hagin complert 16 anys

Els relats han d’estar escrits en llengua catalana, i la temàtica ha de referir-se a la comarca o als municipis del Segrià i ha d’incloure fets i esdeveniments versemblants.

Es pot presentar qualsevol referència de suport a l’esdeveniment (retalls de diari, fotografies...). Els originals han de ser inèdits, no premiats en cap altra convocatòria i signats per una única autora o autor.

El termini per a la presentació dels relats acabarà a les 14.00 hores del 20 d’abril

Pel que fa als premis, la persona guanyadora s’endurà 650 euros, mentre que l’accèssit rebrà 250 euros. Tant l’obra guanyadora i com l’accèssit formaran part d’una publicació promoguda pel Consell Comarcal del Segrià,

En l’esmentada publicació, s'hi podran incloure altres obres que no hagin estat premiades, però sí destacades pels membres del jurat.

Quant al jurat, estarà format per persones relacionades amb el món de la llengua i de la literatura catalanes, entre altres.

Comentaris