Alpicat licita el projecte de reurbanització de la plaça de l’Església

La intervenció preveu una reurbanització viària, la substitució dels serveis i la priorització dels vianants

Obres reurbanització Plaça Església Alpicat
photo_camera Imatge de com quedarà la Plaça de l'Església després de l'actuació

L’Ajuntament d’Alpicat ha aprovat la licitació de la reurbanització de la plaça de l’Església i plaça Espanya, avui plaça 1 d’octubre de 2017.

El projecte inclou una actuació a l’entorn de l’església, la zona de La Unió i les futures dependències municipals, que estaran situades a l’edifici Cal Negre. Aquesta intervenció preveu una reurbanització viària, la substitució dels serveis i la priorització dels vianants, tot mantenint els sentits de la circulació.

 L’actuació compta amb un pressupost de 343.000 euros i serà finançada per la Diputació de Lleida amb 135.000 euros, mentre que la resta sortirà de recursos propis de l’Ajuntament

L’actuació també preveu la urbanització del carrer del Rabal i l’habilitació de 14 places d’aparcament que substituiran les que quedaran eliminades per l’actuació proposada. FERRETERIA-BARO-MARÇ2018

L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, ha explicat que la previsió és que les obres de millora de la plaça es posin en marxa cap a finals de maig i esperem que estiguin enllestides per finals d’aquest any 2018, coincidint, ha afegit Gilart, amb l’acabament de les obres de les noves dependències municipals.

Comentaris