19.08.2022 |
Territoris.cat

Alpicat licita el projecte de reurbanització de la plaça de l’Església

La intervenció preveu una reurbanització viària, la substitució dels serveis i la priorització dels vianants

Obres reurbanització Plaça Església Alpicat
Imatge de com quedarà la Plaça de l'Església després de l'actuació
Alpicat licita el projecte de reurbanització de la plaça de l’Església

L’Ajuntament d’Alpicat ha aprovat la licitació de la reurbanització de la plaça de l’Església i plaça Espanya, avui plaça 1 d’octubre de 2017.

El projecte inclou una actuació a l’entorn de l’església, la zona de La Unió i les futures dependències municipals, que estaran situades a l’edifici Cal Negre. Aquesta intervenció preveu una reurbanització viària, la substitució dels serveis i la priorització dels vianants, tot mantenint els sentits de la circulació.

 L’actuació compta amb un pressupost de 343.000 euros i serà finançada per la Diputació de Lleida amb 135.000 euros, mentre que la resta sortirà de recursos propis de l’Ajuntament

L’actuació també preveu la urbanització del carrer del Rabal i l’habilitació de 14 places d’aparcament que substituiran les que quedaran eliminades per l’actuació proposada. FERRETERIA-BARO-MARÇ2018

L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, ha explicat que la previsió és que les obres de millora de la plaça es posin en marxa cap a finals de maig i esperem que estiguin enllestides per finals d’aquest any 2018, coincidint, ha afegit Gilart, amb l’acabament de les obres de les noves dependències municipals.

Alpicat licita el projecte de reurbanització de la plaça de l’Església
comentaris