09.12.2022 |
Territoris.cat

El cònsol general del Japó visitarà els camps de presseguers del terme d'Aitona

Camps florits aitona
Paisatge dels arbres florits en la temporada de la floració a Aitona
El cònsol general del Japó visitarà els camps de presseguers del terme d'Aitona

Aitona rebrà el pròxim dimarts 13 de març la visita del cònsol general del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe, en el marc dels actes de commemoració del 150è aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques entre el Japó i Espanya.

Aquesta visita servirà per reforçar els vincles amb el Japó, país amb el qual ja s’han dut a terme iniciatives conjuntes en els darrers anys

La visita oficial començarà a les 11 hores a l’Ajuntament d’Aitona, amb l’arribada i recepció per part de les autoritats locals. En aquest acte també es convidarà al cònsol a signar el llibre d’honor de l’Ajuntament. Tot seguit, la comitiva es desplaçarà fins a la capella de Sant Gaietà, on es farà una breu visita a l’exposició fotogràfica ‘La primavera del Japó a Aitona’.

Els pobles del Japó i Aitona estan units per la gastronomia i especialment pel préssec, una fruita que al Japó és molt valorada i que apareix en històries populars com el Momotaro

També es realitzarà una degustació de productes locals i es presentarà el segon volum de Gastrofruiturisme sobre La cuina del paraguaio. Finalment, a les 12.45 hores, està prevista la visita als camps d’arbres fruiters, on les autoritats podran gaudir d’una vista panoràmica dels camps de presseguers en flor.

El cònsol general del Japó visitarà els camps de presseguers del terme d'Aitona
comentaris