Especialització i diversificació, el model d'èxit de Mecanocamp

_DFT2511
photo_camera La companyia ha consolidat la seva activitat després de seixanta anys i tres generacions, que han incorporat a l'empresa sectors amb una important demanda

Publireportatge

Lleida ha sigut un territori eminentment agrícola, motiu pel qual en el darrer mig segle van sorgir un gran nombre d'empreses de maquinària agrícola i ramadera que han aconseguit situar-se en llocs rellevants del sector. L'evolució industrial ha anat de la mà de les millores de producció i la qualitat de vida de les persones que s'hi han dedicat. _D3S1719

IMG_0033Com en tota revolució, la Industrial va tenir un gran desplegament fins a arribar a la tecnològica, per la qual cosa les empreses dedicades a la maquinària van haver d'evolucionar o diversificar-se per tal de poder continuar amb la seva activitat.

Mecanocamp és una de les empreses del sector de la maquinària amb més solera de la demarcació de Lleida.

“Fundada l'any 1958 per Joan Gomà Utgés i amb la complicitat de tres generacions, l’empresa celebra enguany el 60è aniversari”.

Fundada l'any 1958 per Joan Gomà Utgés, ha sabut aplicar estratègies de diversificació i especialització per poder afrontar els canvis del sector. La companyia ha consolidat la seva activitat després de seixanta anys i tres generacions, que han incorporat a l'empresa sectors amb una important demanda. Una visió de futur en la que hi ha participat cadascuna de les generacions, cadascuna amb les seves aportacions d'èxit. IMG_0018

Joan Gomà Fité continuava l'activitat familiar mantenint el segment de la maquinària agrícola, però amb les expectatives d'entrar en el sector de la jardineria. Amb molta visió, va comprovar com creixia l'interès en la sostenibilitat, les zones verdes i el tractament del medi ambient. Administracions, empreses i particulars necessitaven maquinària i eines per treballar aquest sector, que també es complementava amb la maquinària de neteja.
El creixement va ser evident i l'empresa es traslladava l'any 2003 a un nou espai de 3500m2, ja amb la presència de la tercera generació, Ebba i Joan Gomà, joves i preparats que van fer la seva aportació de gestió i enginy per consolidar el projecte familiar.
Sis dècades en què l'empresa familiar ha aconseguit el prestigi en el sector, apostant per l'especialització i la tria de les marques que comercialitzen: Honda, Stihl, Viking, Agria, Toro, Outils Wolf, RCM o Weber, entre molts altres fabricants que garanteixen la qualitat i el servei. IMG_0016

La maquinària, jardineria i neteja s'amplien amb el sector de la mobilitat. Els nous gestors veuen que amb la longevitat de les persones es creen noves necessitats i, per aquest motiu, incorporen al seu catàleg equips i serveis per millorar la qualitat de vida i la mobilitat de les persones.

Mecanocamp ha consolidat la seva especialització en cadascun dels sectors en els quals treballa:  jardineria, agro-forestal, neteja, gespa artificial, amb el complement de la reparació, el lloguer i els recanvis. En cadascun d'aquests sectors, també ha apostat per l'evolució tecnològica, passant a distribuir un gran nombre de maquinària de bateria i robots tallagespa, destacant un important increment en la seva demanda per part del client particular.  Una aposta per la sostenibilitat i l'eficiència energètica, que s'afegeix al lleure i la qualitat de vida amb ampli ventall de propostes per a la jardineria particular i el mobiliari; complements per gaudir dels espais a l'aire lliure.


21 d'abril: DIA DEL JARDÍ 

L'empresa té la voluntat de compartir amb els clients i el públic en general una jornada de portes obertes, un Open Day, per tal de donar a conèixer instal·lacions i producte. IMG_0011Una jornada que se celebrarà el dia 21 d'abril i que es completarà amb taller de cuina amb barbacoes Weber, una activitat gastronòmica, amb la qual es podrà comprovar, les excel·lències de la vida a l'aire lliure amb els complements que ofereix Mecanocamp.

Mecanocamp està instal·lat al Parc la Creu del Batlle, carretera N-II, quilòmetre 459 de Lleida. Al web www.mecanocamp.es trobareu l'extensa varietat de productes que comercialitza i els serveis que ofereix.
 


 

comentaris