23.04.2021 |

Una exposició fotogràfica desemmascara estereotips al Cafè del Teatre

Treu les etiquetes, descobreix les persones uneix diferents col·lectius de la capital del Segrià per combatre prejudicis socials

125527452_2858882834436776_6746510340091965717_o
Berta Mascaró, una dels protagonistes de l'exposició Treu les etiquetes, descobreix les persones
Una exposició fotogràfica desemmascara estereotips al Cafè del Teatre

El Cafè del Teatre de l’Escorxador acull fins al proper 7 de març, l’exposició Treu les etiquetes, descobreix les persones que organitza la regidoria d’Educació, Drets Civils i Feminismes de la Paeria de Lleida en el marc de la campanya amb el mateix nom que persegueix combatre estereotips, tòpics i prejudicis.ImatgeHD_cat_47763

La mostra l’integren una sèrie de fotografies de gran format protagonitzades per veïns i veïnes i promou el coneixement de la diversitat cultural, religiosa i sexual. L’exposició es va inaugurar el passat desembre al Pati del Palau de la Paeria i anirà recorrent diferents espais de la ciutat.

La campanya compta amb diferents suports: vídeos, anuncis i l’exposició itinerant, que ara es podrà veure al Cafè del Teatre fins el 7 de març.

El projecte és fruit del treball conjunt de amb associacions de persones migrades, comunitats religioses i del col·lectiu LGTBIQ de la ciutat de Lleida i el principal objectiu és fomentar el respecte a la diversitat i la cohesió social.

Una exposició fotogràfica desemmascara estereotips al Cafè del Teatre
comentaris