Una exposició fotogràfica desemmascara estereotips al Cafè del Teatre

Treu les etiquetes, descobreix les persones uneix diferents col·lectius de la capital del Segrià per combatre prejudicis socials

125527452_2858882834436776_6746510340091965717_o
photo_camera Berta Mascaró, una dels protagonistes de l'exposició Treu les etiquetes, descobreix les persones

El Cafè del Teatre de l’Escorxador acull fins al proper 7 de març, l’exposició Treu les etiquetes, descobreix les persones que organitza la regidoria d’Educació, Drets Civils i Feminismes de la Paeria de Lleida en el marc de la campanya amb el mateix nom que persegueix combatre estereotips, tòpics i prejudicis.ImatgeHD_cat_47763

La mostra l’integren una sèrie de fotografies de gran format protagonitzades per veïns i veïnes i promou el coneixement de la diversitat cultural, religiosa i sexual. L’exposició es va inaugurar el passat desembre al Pati del Palau de la Paeria i anirà recorrent diferents espais de la ciutat.

La campanya compta amb diferents suports: vídeos, anuncis i l’exposició itinerant, que ara es podrà veure al Cafè del Teatre fins el 7 de març.

El projecte és fruit del treball conjunt de amb associacions de persones migrades, comunitats religioses i del col·lectiu LGTBIQ de la ciutat de Lleida i el principal objectiu és fomentar el respecte a la diversitat i la cohesió social.

Comentaris