24.02.2021 |
Territoris.cat

20 AL 23 D'AGOST

La Festa Major d'estiu més atípica arriba a Alpicat

Els espectacles infantils, el teatre i la música formen la programació

fmalpicat2 (1)
La Festa Major d'estiu més atípica arriba a Alpicat

Alpicat donarà el tret de sortida aquest dijous 20 d’agost a quatre dies d’activitats emmarcats en la seva Festa Major més atípica.

Els espectacles infantils, el teatre i la música, amb formacions com La Fúmiga, Suu, Joan Garriga i diferents orquestres, formen el gruix de la programació.

El pregó anirà a càrrec dels professionals sanitaris del consultori mèdic, que seran homenatjats

L’Ajuntament d’Alpicat ha preparat tots els detalls de cara a una Festa Major que arriba marcada per les rigoroses mesures d’higiene i seguretat pautades pels protocols sanitaris.

En el cas del recinte del Parc del Graó, que acollirà bona part dels actes, hi haurà un punt d’accés a les instal·lacions, s’haurà d’utilitzar el gel hidroalcohòlic que s’hi dispensarà i serà indispensable l’ús de la mascareta. Es col·locaran cintes al terra per garantir la distància social i per marcar els recorreguts d’entrada i de sortida, que es faran de manera esglaonada. Els espectadors hauran d’estar asseguts i mantenir la distància d’1,5 metres. A més, abans i després de cada acte, es realitzarà la neteja i desinfecció dels espais utilitzats pel públic i pels artistes.

Pel que fa a la programació, els actes s’iniciaran el dia 20 amb una actuació per als més joves amb El Pot Petit i l’espectacle teatral ‘El Sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigas, no’, amb Jaume Nolla.

Enmig d’aquests dos actes, arribarà el pregó de festes, que enguany serà ben diferent: anirà a càrrec dels professionals del consultori mèdic d’Alpicat, que rebran un merescut homenatge per la seva tasca durant la pandèmia. 

El divendres 21 hi haurà una ballada de sardanes amb els Dansaires del Pi d’Alpicat i l’Orquestra La Principal de la Bisbal, a més de l’espectacle de titelles ‘La mongetera màgica’, a càrrec de Festuc Teatre. A la tarda serà el torn per al concert amb l’Orquestra La Principal de la Bisbal, i a la nit arribarà l’obra de teatre ‘Lapònia’, amb Meritxell Huertas, Roger Coma, Meritxell Calvi i Manel Sans. El dia acabarà amb el concert dels valencians La Fúmiga, un dels projectes més engrescadors de la música actual.

El dissabte 22 d'agost, la programació s’encetarà al matí amb l’espectacle ‘Le voyage’, a càrrec de JAM, i seguirà a la tarda amb ‘Camí a l’escola’, de Campi qui Pugui, tots dos de caire familiar. Al vespre arribarà el concert de l’Orquestra Selvatana, i a la nit Joan Garriga posarà la cloenda.

La darrera jornada de la Festa Major, el diumenge 23, s’iniciarà amb un espectacle familiar a càrrec de Pep López, ‘Per terra de dracs’. A la tarda serà el torn per als jocs de fusta de Sac Espectacles i un concert a càrrec de l’Orquestra Junior’s. Posteriorment, l’actuació de la Suu.

fm alpicat

La Festa Major d'estiu més atípica arriba a Alpicat
comentaris