Finalitza el canvi de gespa artificial al camp de futbol d'Alcarràs

Primer entrenament en el camp municipal d'Alcarràs 1
photo_camera Primer entrenament en el camp municipal d'Alcarràs

L'equip del Club de Futbol Alcarràs ha pogut iniciar els entrenaments aquesta setmana, un cop finalitzades les obres del canvi de la gespa artificial del camp de futbol municipal una actuació que ha dut a terme l'Ajuntament amb una inversió de 230.000 euros.

El mal estat que presentava l'anterior gespa i que condicionava la pràctica del joc, a més del perill que aquesta suposava davant possibles lesions de jugadors, va obligar al consistori a dur a terme l'actuació.

El Camp de Futbol d'Alcarràs l'utilitzen actualment els alumnes de l'Escola de Futbol del Baix Segrià (que són uns dos-cents), així com el Club de Futbol Alcarràs. A més a més, serveix també per esdeveniments puntuals, com poden ser les Olimpíades Escolars (que agrupen més de 700 nens i nenes).

La Regidoria d'Esports completa amb aquesta obra una millora important del recinte esportiu, la primera fase del qual va consistir en la renovació i ampliació dels vestidors, habilitar oficines per als clubs i un servei de cafeteria i local social.

Comentaris