03.10.2022 |
Territoris.cat

GLOBALLEIDA posa en marxa un nou programa de formació online a través del seu canal youtube

 

 

FORMACIÓ ONLINE-GLOBALLEDA -Interior
GLOBALLEIDA posa en marxa un nou programa de formació online a través del seu canal youtube

GLOBALLEIDA ha posat en marxa un nou programa de formació online a disposició de les persones emprenedores i empreses del territori com una eina clau per ajudar-los a assolir els seus objectius de creixement i posicionament en un mercat en canvi constant. Formació en línia, a la qual els usuaris a través del canal propi de YouTube poden accedir de forma totalment gratuïta a qualsevol de les propostes formatives que oferim, amb l'objectiu de fomentar tant el creixement personal com el professional del teixit empresarial del territori.

A partir de dimarts 31 de març, estarà disponible la primera sessió formativa: La gestió del canvi, ara més necessària que mai a càrrec de Laura Ravés, economista i coach.

Aquest nou programa formatiu online està dividit en diferents blocs i disponible en format audiovisualEls formadors experts impartiran en sessions d'entre 20 i 30 minuts d'una manera senzilla i entenedora els conceptes claus que inclou la matèria de cada càpsula. 

Els primers continguts del programa formatiu online formaran part d'aquestes àrees temàtiques:

  • Habilitats i competències personals
  • Noves tecnologies i teletreball
  • Xarxes socials

I cada setmana s'aniran afegint nous continguts que també abastaran àrees com:

  • Comercial i màrqueting
  • Gestió empresarial
  • Economia i finances

Així doncs, a partir de demà, dimarts 31 de març, estarà disponible la primera sessió formativa online al canal YouTube de GLOBALLEIDA: La gestió del canvi, ara més necessària que mai, a càrrec de Laura Ravés, economista i coach.

GLOBALLEIDA, com a consorci de promoció econòmica promou el desenvolupament econòmic, empresarial i territorial, oferint serveis i programes, amb l'objectiu de fomentar l'emprenedoria i l'ocupació, el suport a la innovació i la competitivitat, i l'impuls de la projecció exterior del territori.

Cal destacar que l'any 2019 a través del catàleg de formació EmForma, que ofereix GLOBALLEIDA es van impartir 268 activitats formatives al conjunt del territori, en les que van participar 5.500 personesPropostes formatives per fomentar l'esperit emprenedor, la millora personal i professional i, dotar a persones emprenedores i empreses dels coneixements i les tècniques bàsiques  per desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d'èxit.

GLOBALLEIDA posa en marxa un nou programa de formació online a través del seu canal youtube
comentaris