19.10.2021 |
Territoris.cat

La Granja d'Escarp posa en marxa el servei d'Internet a tot el Local Social

La mesura beneficiarà la Biblioteca, el despatx de l’assistent social, la Llar d’Infants, el Centre Mèdic, la Llar de Jubilats, oficines d’entitats i clubs esportius municipals

La Granja d'Escarp instal·la Internet a tot el local social inteiro
L’actuació es realitzarà amb mitjans propis de què es disposa des de l’Ajuntament
La Granja d'Escarp posa en marxa el servei d'Internet a tot el Local Social

L’Ajuntament de La Granja d’Escarp està treballant en la posada en servei d’Internet a un edifici municipal, el Local Social, situat al centre del nucli urbà.

En aquest edifici municipal s’hi troben actualment la Biblioteca Municipal, el despatx de l’assistent social, la Llar d’Infants, el Centre Mèdic, la Llar de Jubilats, oficines d’entitats i clubs esportius municipals, una sala polivalent i sales de reunions. 

La supervisió anirà a càrrec dels tècnics del Consell Comarcal

L’actuació es realitzarà amb mitjans propis de què es disposa des de l’Ajuntament sota la supervisió dels tècnics informàtics del Consell Comarcal del Segrià. Aquesta col·laboració tècnica ha permès optimitzar les instal·lacions ja existents, reduint el cost de l’actuació molt considerablement. Igualment ha permès dissenyar la xarxa de manera eficient i segura tot aconseguint un millor repartiment  del senyal i l’encriptament segur d'aquesta.

La Granja d'Escarp posa en marxa el servei d'Internet a tot el Local Social
comentaris