INS La Serra de Mollerussa campió del primer Torneig lleidatà d'Escacs Intercentres

Els guanyadors del primer torneig d'escacs Intercentres de Lleida
photo_camera Els guanyadors del primer Torneig d'Escacs Intercentres de Lleida

L'equip d'escacs de l'Institut La Serra de Mollerussa es va proclamar campió del primer Torneig d'Escacs Inter-centres de les Terres de Lleida, que es va celebrar el passat 11 d'abril a l'Institut d'Alcarràs.

Imatge de la competició en l'INS Alcarràs amb 130 participantsEn la primera convocatòria hi van participar 130 alumnes procedents dels INS Joan Solà de Torrefarrera, La Serra de Mollerussa, Almenar, Samuel Gili i Gaya i l'Institut d'Alcarràs, a més de l'escola Sant Josep Vedruna de Tàrrega. La competició la va inaugurar el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Miquel Àngel Cullerès acompanyat de l'alcalde d'Alcarràs Miquel Serra.

Pel que fa als resultats individuals, en la categoria femenina va imposar el seu mestratge en el tauler blanc i negre, Andreea Alexandru, en la categoria absoluta, Vinyet Palau. Pel que fa a la categoria de tercer i quart d'ESO el primer classificat va ser Edgar Niubó, seguit de Guerau Messegué i Poldo Pifarrè.

La primera edició de la competició d'escacs en centres educatius va comptar amb la col·laboració del Club d'Escacs Mollerussa, l'Ajuntament d'Alcarràs, el Departament d'Ensenyament i la Federació Catalana d'Escacs.

Comentaris