Inscripcions obertes per al Duatló d’Alpicat del diumenge 21 de gener

La cita oferirà tres modalitats: el Duatló, el Duatló Popular i la Marxa eBike, de les quals només la primera serà competitiva

photo_camera Imatge de l'anterior edició

El diumenge 21 de gener és la data escollida per a la celebració de la 17a edició del Duatló Popular d’Alpicat, prova que ja té obertes les inscripcions.

La cita està organitzada per l‘Ajuntament d’Alpicat i oferirà tres modalitats a escollir pels participants: el Duatló, amb 6 km de cursa atlètica, 24 km de BTT i 1,8 km més de cursa atlètica per acabar; el Duatló Popular, amb 1,8 km de cursa atlètica i 6 km de BTT; i la Marxa eBike, amb un recorregut de 20,5 km. La primera prova en posar-se en marxa serà el Duatló, a partir de les 10.00 hores, tot seguit es donarà la sortida a la Marxa eBike i posteriorment el Duatló Popular. El punt de sortida serà l’esplanada del davant del Parc del Graó.

Pel que fa a les categories, només se’n distingiran en el cas de la modalitat de Duatló, que serà l’única competitiva, i seran tres: categoria absoluta (a partir de 16 anys), tant masculina com femenina, amb premis als tres primers classificats de cadascuna (premi en metàl·lic més trofeu i obsequi); veterans (majors de 45 anys, tant masculins com femenins, amb premi per als tres primers (trofeu més obsequi); i locals (participants empadronats a Alpicat), tant masculí com femení, amb premi per al primer classificat de cadascuna consistent en vals de compra a comerços del poble.

En qualsevol cas, l’objectiu és oferir una jornada lúdica i esportiva, que pugui aplegar participants de tota mena, tant els que volen un format més competitiu (Duatló) com els que volen un caire no competitiu, més familiar i a l’abast de tothom (Duatló Popular), i sense oblidar el nombre creixent d’usuaris d’eBikes, també no competitiu.

Pel que fa a les inscripcions, es poden formalitzar a www.alpicat.cat/duatlo. El preu per a la modalitat de Duatló és de 10 euros, mentre que per al Duatló Popular i la Marxa eBike serà de 2 euros. En tots els casos la inscripció dona dret a samarreta, bossa, esmorzar i participació en el sorteig.

Comentaris