21.01.2022 |
Territoris.cat

El Jalogüing Alpicat es prepara per la seva edició més solidària

Jalogüing Alpicat 2017
El túnel del terror de Jalogüing Alpicat en l'edició passada
El Jalogüing Alpicat es prepara per la seva edició més solidària

El Jalogüing Alpicat torna el 31 d'octubre a La Unió. L'esdeveniment, que ha demostrat ser un èxit en aplegar més assistents en cada edició, està organitzat per l’Ajuntament d’Alpicat i Jalogüing Alpicat. Aquest any, a través de l'activitat es recollirà roba i material escolar pel projecte solidari Un llapis per Ghana. L'esdeveniment es desenvoluparà en dues sessions: una a les 18.30 hores denominada Petits Valents, adaptada als menuts, l’altra, el tradicional Túnel del Terror a les 20.00 hores, ambdues amb entrada gratuïta i on es recollirà la roba i el material pels nenes i nenes de l’orfenat Ryvanz-Mia.

El material que més fa falta són motxilles d'anar a l'escola, roba i calçat esportius, roba interior (sobretot sostenidors de talles grans), mitjons, eines (martells, claus angleses...), complements alimentaris, llaços i cintes, llanternes, brides i xinxetes i cinta adhesiva

Segons l'organització, no és necessari que tot el material i la roba siguin nous, però sí que han d’estar en condicions de ser reutilitzables.

El Jalogüing Alpicat es prepara per la seva edició més solidària
comentaris