Neix el lloc web informatiu 'JoveSegrià'

Aquest portal, impulsat des del Consell Comarcal del Segrià, vol esdevenir un recurs adreçat a joves, entitats juvenils i ajuntaments de la comarca

Presentació del nou lloc web de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal del Segrià.
photo_camera Presentació del nou lloc web de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal del Segrià.

L'àrea de Joventut del Consell Comarcal del Segrià ha posat en marxa la nova pàgina web jovesegria.cat, una eina que té com a objectiu donar a conèixer, difondre i potenciar tot allò que pugui ser rellevant en matèria de joventut.

Es tracta d’un recurs que forma part del Pla Estratègic de Comunicació Digital i que s’afegeix a la resta de plataformes i xarxes socials que en els darrers anys s’han desplegat des del servei tècnic de Joventut i la marca jove_segria (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram i Spotify)

Aquest nou recurs comarcal arriba com una web flexible, dinàmica, multiús i accessible que es podrà veure des de qualsevol dispositiu.

Neix amb la voluntat de donar a conèixer i reforçar tota aquella informació que pugui ser necessària i rellevant per als joves, potenciant valors com ara a revitalització i l’arrelament, i fent que aquest nou espai web sigui un aliat a l’hora de generar vincles i posar els i les joves en un primer pla.

El nou web vol esdevenir un espai referent i un recurs adreçat a ajuntaments i regidories de Joventut com a perceptors de suport en polítiques de joventut, joves a tall individual, associacions juvenils i entitats de serveis a la joventut, tècnics/ques de joventut del món local, instituts en accions d'informació i processos de participació conjunta i altres entitats i professionals de sectors especialitzats

Per mitjà d’un menú genèric, al web es destaquen tots els serveis de 'JoveSegrià', amb informació i recursos en matèria juvenil, demanar cita prèvia i/o contactar, la presentació dels principals projectes de l'àrea, l’agenda d'activitats, els recursos per als ens locals i la web interconnectada a la resta de xarxes socials.

També cal destacar els diferents mecanismes de crida a l'acció i el servei Newsletter per rebre al correu informació sobre totes les activitats i convocatòries.

Cal remarcar, a més, que no és una web estàtica, sinó que disposarà d'actualitzacions i nous continguts en funció de les necessitats dels joves i dels projectes del jove_segria.

Per exemple, abans d'acabar l'any es preveu que incorpori un motor de recerca d'ofertes de feina i un espai per al talent jove i les iniciatives de les entitats juvenils, així com un catàleg de Talent Jove vinculat a la iniciativa Estrats en l'eix de la creació musical i el suport als projectes musicals de la comarca i de Ponent.

El Consell Comarcal del Segrià prepara la campanya de difusió de l’esmentat recurs als diferents municipis de la comarca

Comentaris