Juanjo Surace i Bastian, guanyadors del Torrefarrera Street Art Festival

Imatge dels carrers de Torrefarrera
photo_camera L'obra de Juanjo Surace, guanyadora de l'Street Art Festival Torrefarrera

Torrefarrera va donar a conèixer el passat divendres els guanyadors de la segona edició del Torrefarrera Street Art Festival, el jurat qualificador va atorgar el premi de 1.000 euros a l'artista argentí Juanjo Surace, autor del mural que portava per nom Invitació a la lectura. El certament també va atorgar un premi de 500 euros a l'artista asturià Bastian. En l'edició del 2018 hi han participat tretze artistes procedents d'Espanya, Itàlia, Estats Units, Mèxic, Argentina i el Perú.

L'Ajuntament de Torrefarrera va convocar el Street Art Festival, amb la voluntat de millorar l'entorn urbà i fomentar la cultura, així com dinamitzar i regenerar els espais del municipi, potenciant l'art urbà com a mitjà d'integració social. El certamen compta amb el suport de la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'empresa ICG Software i Montana Colors.

Durant la jornada del divendres es van dur a terme tallers per aprendre les tècniques del grafit amb un centenar de participants. Un dels tallers estava adreçat a infants (d'entre 3 i 14 anys) i un altre per a joves a partir de 15 anys i adults.

Aquest dimarts 18 de setembre, s'iniciarà el procés de votació popular per escollir el guanyador del premi del públic, on els torrefarrerins i torrefarrerines podran votar durant una setmana el mural que més els agrada a través de la pàgina web de l'Ajuntament.

Comentaris