Alcarràs celebra la primera Junta de Seguretat Local sense la Guàrdia Civil

Alcarràs ha reduït en els últims set anys un 30% els delictes a la vila. Una dada que manté la mateixa tendència any rere any, tot i que en els últims tres mesos les dades presentades pels Mossos d'Esquadra indiquen una lleu pujada dels delictes contra el patrimoni. Totes aquestes dades s'han presentat a Alcarràs, durant la Junta de Seguretat Local que s'ha celebrat el passat dimecres 9 de maig.

La reducció dels delictes es deuria principalment a les actuacions policials, la instal·lació de càmeres de seguretat i la col·laboració ciutadana, segons l'alcalde Miquel Serra

Tot i les dades aportades per la policia catalana, el balanç general al municipi continua sent positiu, ha explicat l'alcalde de la població, Miquel Serra, qui assegura que la localitat ha reduït any rere any els delictes des del 2011 gràcies a les actuacions policials, a la instal·lació de càmeres de seguretat i a la col·laboració ciutadana, entre altres factors.

La Junta de Seguretat Local d'aquest dimecres ha estat la primera en la qual no s'ha convidat la Guàrdia Civil, com es feia habitualment. La seva actuació el passat 1 d'octubre i el menyspreu amb el qual van tractar als nostres veïns han fet que no veiem adient que avui formessin part d'aquesta reunió, ha argumentat Serra.

Comentaris