28.01.2022 |
Territoris.cat

EN TOTAL, CATORZE ESTABLIMENTS REPLANTEGEN LA SEVA ACTIVITAT AQUESTS DIES

L’Ajuntament d'Alpicat elabora un llistat de locals que ofereixen menjar per emportar

menjar per emportar restaurants restauració bars
El document, en forma d’infografia, conté la direcció, un telèfon i una breu descripció de les especialitats - Dan Burton
L’Ajuntament d'Alpicat elabora un llistat de locals que ofereixen menjar per emportar

L’Ajuntament d’Alcarràs, des de la seva regidoria de Promoció Econòmica, ha elaborat un llistat de bars, cafeteries i restaurants que ofereixen durant aquests dies de noves mesures de prevenció de la pandèmia serveis de lliurament a domicili o entrega a local de menjars preparats i begudes. Del llistat, que està format per un total de catorze establiments radicats al municipi, se’n farà difusió des d’avui mateix mitjançant els diferents canals de comunicació dels quals disposa el consistori. Per facilitar el contacte dels eventuals clients amb els establiments inclosos, es detalla al document generat en forma d’infografia la direcció, un telèfon de contacte i, també una breu descripció de les especialitats que ofereix cada bar, cafeteria o restaurant que participa de la iniciativa.

“Ara mateix, i a conseqüència de les mesures preventives a les quals obliga l’evolució de la pandèmia, bars, restaurants i cafeteries no poden oferir menjars i begudes per consumir a dins dels locals o a les terrasses de les quals en puguin disposar, però això no significa que els nostres hostalers deixin de treballar. Des de la setmana passada i fins que la restricció decretada es mantingui, podem gaudir de les seves especialitats a casa nostra si ens decidim per encarregar que ens les portin o anem nosaltres mateixos a recollir-les a l’establiment o establiments que ens vingui de gust triar", explica el regidor de Promoció Econòmica i primer tinent d’alcalde, Jordi Janés, que afegeix que "A Alcarràs, aquest és el tercer cop des de que va començar la pandèmia que els nostres bars, restaurants i cafeteries es veuen obligats a tancar. És necessari ser al seu costat, perquè, tot i la qualitat del seus serveis, pateixen les conseqüències d’aquesta situació de manera especialment greu".

Al llistat figuren des de restaurants amb servei de cafeteria i bar com Àgora, El Toll, Multicentre Sauret, La Pedra o Trifàsic; pastisseries com Mis Dulces Tesoros; cafeteries com Larache; bars com Saladà, El Racó de la Vero, Dimi o Döner Kebab Alcarràs; pizzeries com La Pizza o restaurants com ara Lo Celler de Ca l’Hereu i el Racó del Fartet. Des del consistori, s’anima tothom a continuar, encara que sigui d’una altra manera, de les especialitats de tots ells: “el comerç i l’hostaleria estructuren els pobles i ciutats, generen feina i activen els nuclis urbans. Tots plegats, hem de fer costat a les nostres cafeteries, bars i restaurants en un moment difícil per tothom. Nosaltres, amb aquesta iniciativa, volem facilitar tot plegat i fer un petit cop de mà a un sector estratègic que ho està passant molt malament”, conclou Janés.

bars i restaurants

L’Ajuntament d'Alpicat elabora un llistat de locals que ofereixen menjar per emportar
comentaris