L’exposició monogràfica ‘S’ha escrit un crim?’ omple d’activitats la Biblioteca d’Alpicat

Biblioteca Alpicat S'ha Escrit Un Crim
photo_camera Alumnes de l'escola Dr. Serés durant l'activitat

La Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat és el camp d’acció de l’exposició monogràfica S’ha escrit un crim?, que ocuparà l’espai fins el 9 de març.

Es tracta d’una mostra del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil que inclou històries de detectius, lladres i serenos, amb visites concertades i jocs de pistes als matins, i sessions lliures de jocs de misteri a les tardes. 

La setmana passada ja van començar les visites guiades dels alumnes d’Infantil i a partir d’aquest dimarts i fins el 9 de març es durà a terme el joc de pistes creat per Albert Vidal adreçat als alumnes de Primària i Secundària de l’Escola Dr. Serés i de l’Institut d’Alpicat.

S’ha gravat amb Alpicat Ràdio un vídeo per introduir la història i un altre de cloenda per tal que els nens i nenes coneguin allò que realment ha passat a la Biblioteca si no han arribat a esbrinar-ho completament a través de les 5 pistes que han de resoldre

Tots els participants es fan un photocall creat pels alumnes de l’activitat extraescolar de Dibuix de l’AMPA amb la seva professora Mercè Griñó, amb una gorra amb el logo del CIA: Club d’Investigació d’Alpicat. Cada nen també tindrà un carnet personalitzat del Club que es podran endur de record. Seran un total de 18 els grups que faran aquest joc.

comentaris